Amióta gyereketek van, mindent meg tudtok venni magatoknak amit előtte is?
Nem. Se pénzem nem jut annyi, se időm és őszintén kedvem se sok van magamnak shoppingolni. Múltkor is elmentem és végül a babának vettem akkor is ezt azt pedig magamnak indultam gatyáért.:)
De nem bánom, régen szerintem kicsit túlzásba vittem a vásárlást (bizsuk, cipők, ruhák stb.)
Meg tudnék, ha mennék. De nem nagy kedvem van a zsúfolt üzletkozpontokat járni nadrágért, felsőért, cipőért, pedig már mindegyikből fogyóban vagyok, vagyis unom az 5 éves darabokat. Nem voltam sosem az a minden héten veszek egy ruhát típus, de mióta a párommal vagyok, azóta meg főleg nem. Ő nem szeret nézelődni, és ha van időm nézelődni kicsit (mert ő addig vásárolja a nagybevásárlást) akkor is inkább játékokat és gyerekruhákat nézegetek. Barátnőmmel is mehetnék shoppingolni, sőt anyukámmal is, de egyszerűen nincs rá ingerenciám... idegesít a sok ember. 2 év után először a minap jártam a westendben.... hát olyan érzésem volt, mint akit kinéznek onnan az emberek... persze akkor is csak játékboltban voltunk bent....
Egyébként műszaki cikkeket ha kell megvesszük, dm-ben vásárolgatok, bár most már nem áll itthon garmadával a testápoló, tusfürdő, kence-fice... mindig csak egy, és ha elfogy, jön a következő.
Igen, ugyanúgy megveszek magamnak mindent, amit a lányom előtt. Szerencsére megtehetem.
És úgy látom, hogy örökölte tőlem a vásárlási szeretetét :]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!