Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek mennyire fognak...

Szerintetek mennyire fognak beégni anyámék, amikor bemegyünk az orvoshoz a "marhahízlaló porokkal"? : S

Figyelt kérdés

A legjobb Scitec fehérjét vettem és hozzá Vitargot. Csak beleraktam egy dobozba a szobám sarkába és letakartam. Jövök haza ma, villany felkapcsolva, szoba közepén a "méreg". Anyám indoklást kér? Kérdem, mire?

Minek szedek ilyen egészségtelen "mű" dolgokat, apám közbeszól: "Tudod mire használják ezeket?" Naívan kérdezek vissza: Mire?

'Ezzel hízlalják fél a marhákat, hogy gyorsabban nőljenek." El fognak vinni orvoshoz, hogy Ő mondja el nekem, miért egészségtelen ez az egész, ha nekik nem hiszek. (Képzeljétek, még választhatok is dokit! :$) Kérdem őket, utánaolvastak a dolgoknak? Válasz: "Te nem olvastál jobban utána!"

19/F

2013. jún. 21. 19:00
 1/10 anonim ***** válasza:
35%
Lehetséges, hogy TE leszel meglepödve!!!!
2013. jún. 21. 19:07
 2/10 A kérdező kommentje:
Jajj anya, nem is tudtam hogy fentvagy gyakorin. :D
2013. jún. 21. 19:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az orvosok közt is sok az idióta, úgyhogy lehet nem lesz szerencséd, ha még adja alájuk a lovat.
2013. jún. 21. 19:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyszeri orvosok nincsenek tisztában ezekkel, ezért ő nem fog téged védeni...Fog mondani pro és kontrát.

Itt az élő példa az én esetem :

Orvos nagyon magyarázta az anyumnak, hogy ez milyen rossz meg hasonlók, de persze, hogy nekem hitt, mert nem csak elmondtam neki hanem be is bizonyítottam !

Ezért válassz olyan orvost, aki èrt is hozzá !!!

2013. jún. 21. 19:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ahahahaha :D Éljen a megalapozott tényekre, érvekre alapuló szülői nevelés :D

Kell oldal, ahol le van írva, hogy készül?

2013. jún. 21. 19:25
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen légyszi, meg ahol orvos válaszol, mert az "orvos" szó hallatán hátha hisznek. :DDD
2013. jún. 21. 19:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Jó, csak senki ne dobjon fel a modiknak, hogy linkkel adok választ -.- valami miatt ezt nem szeretik.

[link]

Orvosi témában csak ilyen weborvos, meg webbeteg van, ami hát szerintem enyhén nem a szavahihetőség szobra, meg hajlamosak elég marhaságokat is beszélni, de azért ez sokatmondó:

[link]

"mert a fehérjepor nem szárított disznóhús, hanem a szervezet számára optimális, egészséges és könnyen feldolgozható fehérjéket tartalmaz "

és

"Mivel nem ismerem a készítményeket - és a human orvoslasnak nem is feladata az étrendi kiegészítők alapos ismerete"

2013. jún. 21. 19:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg tőlük , hogy melyik összetevő benne az amitől bajod lesz és ,hogy mit csinál pontosan veled

Nagyot fognak nézni majd.

2013. jún. 21. 19:44
 9/10 abrakadabra1928 ***** válasza:
Ismerős helyzet..nem rég kezdtem edzeni és vettem egy biotech málnás ízű fehérjét, mikor megmondtam itthon még elment a fülük mellett, de pár nappal később akkora balhé lett, hogy az elképesztő, mondták, hogy nagyon sok káros anyag van benne, meghogy impotens leszek tőlük..szóval annyira el vannak tájolva e téren a szülők (legalábbis a többsége), hogy reménytelen megmagyarázni nekik..
2013. jún. 21. 23:01
 10/10 anonim ***** válasza:

Küldjetek mintát az ÁNTSZ-nek, azok a laborban írnak róla majd egy pár oldalt, hogy teljesen egészséges a cucc.

Volt néhány éve egy srác az egyik testépítő fórumon, ugyanez volt, anyu bevitte laborba egy hónap múlva jött az eredmény, teljesen normális,egészséges a tápkieg.

2013. jún. 22. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!