Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit ajánlotok egy 170cm-es...

Mit ajánlotok egy 170cm-es 75kilós fiatalnak?

Figyelt kérdés
Sziasztok 17 éves fiú vagyok szeretném a felesleges zsíromat átalakítani egy kis izomra esetlegesen fogyni kicsit. Most 170cm vagyok és 75 kiló, a testalkatom endomorph. Jelenleg a táplálkozásom nem annyira céltudatos mint amennyire az élvezetre hajazó.. Tehát kérdésem hogyan alakítsam az étrendemet, milyen edzés tervet javasoltok, illetve - habár nem szívesen használnék - de milyen szereket ajánlanátok? Válaszotokat előre köszönöm :D

2013. jún. 20. 03:50
 1/3 dirtboy ***** válasza:
Zsírból izom nem lesz soha,a zsírt leadni tudod átalakítani nem. Egy szerre nem tudsz zsírt leadni és izmot is építeni. Döntsd el előbb melyiket szeretnéd és aszerint kell étrendet nézni valamint a mozgást meghatározni.
2013. jún. 20. 08:40
 2/3 arturrimbaud ***** válasza:

Fegyenc edzés I II

E melett neked is csak a jól bevállt callisthenic saját testsúlzal végyett gzakorlatok...az étvágyad is rendezi meg izmosít mert a sûlzod tökéletes!!!

2013. jún. 20. 08:41
 3/3 A kérdező kommentje:

1. válaszoló én úgy gondoltam eltüntetem és rágyúrok...

2. válaszoló köszi tehát fegyenc edzés utána fogok nézni :D

2013. jún. 22. 03:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!