Milyen edzőgépet ajánlotok otthonra ami SOK in 1, és lehetőleg max 30-40ezer?
Még a súlyzót is helyettesíti két mini ásvánzviyes palac sóval...NE vegyél
Fegyenc edzés I II
napi 3 perc callisthenic medve járás, nyuszi ugás, pók járás...ez minden mozgat olcsó és izület kímélõ a hallgatsz rám mentesülsz egy csomó pénz kidobástól...
kétkezes súlyzóm van de csak 2x5kilo, az semmi, és amikor én tudnák edzeni, akkor nincsenek nyitva a termek.
Régebben jártam haverokhoz edzeni, de mind lelépett, tanul, vagy nem ér rá mindig. Ezért kéne itthonra valami trükk.
Régebben amúgy elég jól nyomtam (magamhoz képest), fekve 55el szériáztam...a 70 is kiment egyszer. Ennek már jópár éve, de el akarom újra kezdeni, és szép testet alakítani.
Sok ismerősöm azt mondja miért nem edzek vagy ilyesmi. Mert megvan hozzá végül is az alkatom, meg van mire építeni(sajna 2 méter vagyok is nem fog látszani nagyon). Az alapok azért látszanak tehát van némi izom rajtam, de nem szoktam edzeni.
Vártam mikor fogsz rám szállni...sajna nem vagyok dilletán s 30 évig kerestem az én testemnek megfelelő testmozgást a fegyenc csak a rátalálás volt az utamra, de mivel túl súlyos vagyok és nő tovább kell mennem küszködnöm kisérleteznem...
...ha azt nézzük inkább irigyelnem kéne a kondisokat, mert olyan életük van hogy belefér nekik, meg vannak a kiépített köredzéseik amit rutin szerüen csinálhatnak...
...én 30 év után jutottam el a nnyuszi medve pókhoz és ha tovább akarok haladni bizony nincs a kezembe semmi...ha férfi lennék a fegyenc lenne az utam mert egyszerre mindent megmozgat eszköz szegény és bárhol bármikor végezhető...
...én szeretme kondi termeket jó zene szól, mindenki dolgozik de nekem nem lehet oda járni rendszeresen amennyit kellene egyszerüen mert képtelenség le szervezni annyira túl hajszolt a munka miatt az életem így valami más kelett de ettől függetlenül szeretem akondo termet meg azok hangulatát és nem vetem meg, nagyon félre értesz!!!és csak örülök, hogy végre rendszeresen mozoghatok több évtizedes volt az út míg ide jutottam élvezem a mozgást és nem akarok a mérlen a centin meg a soványságon rágódnoi, mozogniakarok mert Isten adta jogom:)))...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!