Kb. két és fél hete fekvenyomás közben megsérült a csuklóm. Egy ilyen jellegű sérülés mennyi idő alatt gyógyul meg?
Figyelt kérdés
Csúcsot akartam nyomni, de féltávnál beszúrt a jobb csuklóm, és nem is ment ki a súly. Akkor még nem fájt különösebben, le is edzettem normálisan, másnapra viszont elég erős fájdalmat éreztem a csuklómban és az alkarom külső felében minden mozdításnál. Ez gyorsan, egy-két nap alatt mérséklődött, súlyt emelni viszont azóta se tudok, mert folyton beszúr, lebicsaklik a jobb kezem. Eddig nem gondoltam komoly dolognak, úgy voltam vele, hogy pihentetéssel hamar elmúlik, de most már kezd idegesítő lenni a dolog. Ha még egy darabig nem múlik el, megnézetem egy orvossal. Nektek volt már ilyen sérülésetek? Mik a tapasztalatok?2013. jún. 12. 19:52
2/2 Dogmatix91 válasza:
Valószínűleg rosszul tartottad a csuklód. Nekem evezésnél nyekkent meg a csuklóm, amikor megcsúszott a rúd. Nekem már ritkán fáj, de a problémásabb gyakorlatoknál használok csuklóbandázst. Próbáld ki, hátha segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!