Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit egyek estére? (többi lent)

Mit egyek estére? (többi lent)

Figyelt kérdés
Járok edzeni utána olyan két óra fele eszek rizset halat,tojást. Hatig valami leves vagy gyümölcs,de mit egyek hat után. A tömegnövelés a cél de ne zsírba jöjjön fel.

2013. jún. 10. 16:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Tömegnöveléskor mindig van valamennyi zsírosodás. A reggeli például mi? Az is az egyik legfontosabb étkezés. Edzés után közvetlenül eszel? Mert ez pedig A legfontosabb étkezés (jó lenne edzés után fehérjepor+dextróz) A leves nem hiszem, hogy jó választás, hacsak nincs tele hússal. A vagy gyümölcs meg aztán tömegnöveléshez főleg nem. Jóllakhatsz tőle, de túl sok értelmes tápanyagot tömegnöveléshez nem fogsz bevinni. Estére jó volna a zsírszegény túró, de ha alapból nincs rendben az étrended és a kevés étkezésed közül csak még kevesebb a normális, akkor elfelejtheted a fejlődést. Napi 2g/ttkg fehérjének és 3-5g ch-nak meg kéne lennie.
2013. jún. 10. 17:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt olvastam,hogy reggel sok kenyeret kell enni meg edzés előtt egy órával. Edzés után kb fél vagy háromnegyed óra mire haza érek és akkor rízset halat vagy csirkét eszek és 6 tojás fehérjét. 4-5 óra fele eszek levest ami hús leves. És utána még jövök megyek és este egy liter tejet iszok mert nincs túró. Amúgy a bolti túró jó? Ilyen fehérje port meg hasonlót nem szedek és így is sokat fejlődtem.
2013. jún. 10. 20:38
 3/8 A kérdező kommentje:
Másik dolog meg vannak a boltba azok a pulyka karikák amibe sajt van és elvileg az is mellből van. Szerintetek az jó? Vagy inkább a tojást részesítsem előnyben.Azt ehetem este?
2013. jún. 10. 20:43
 4/8 anonim ***** válasza:

Remélem a kenyér nem fehér. "Sok kenyeret kell enni" ez így nem igaz. 3-5g szénhidrátnak naponta testsúlykilónként meg kéne lennie. Ennek komplex ch-nak kell lennie, csak edzés után közvetlenül mehet az egyszerű. A tej nem annyira célszerű. Az a pulykakarika, mint a legtöbb felvágott: hasztalan.

Ne ilyen kajákból próbáld meg összeerőlködni a napi tápanyagbevitelt, hanem feldolgozatlan színhúsból, egyéb tápanyagokból úgy, ahogy már leírtam (tápanyagtáblázatot böngészgetheted). A túró volna a legjobb estére, és igen, a bolti is jó, hidd el, én sem magamnak állítom elő a tejből...

2013. jún. 10. 20:53
 5/8 A kérdező kommentje:
És a túrót mikor egyem? Lefekvés előtt 1 órával?
2013. jún. 11. 08:10
 6/8 A kérdező kommentje:
És mindegy milyen túró?
2013. jún. 11. 08:11
 7/8 A kérdező kommentje:
És ha már a reggeli is szobajött a tojás jó mert edzés után is eszek tojást.
2013. jún. 11. 08:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Már mondtam, hogy zsírszegény túró. Lefekvés előtt 1-2 órával. A tojás jó, de egy napon 3 sárgájánál többet ne egyél. Mondom, a lényeg az össz fehérje és ch mennyiség naponta, amit már leírtam. Ezt lődd be magadnak, állíts össze egy alap étrendet, amit követhetsz. Tápanyagtáblázatokból tudod ezt megtenni. Így tudsz tömeget növelni, másképp nem.
2013. jún. 11. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!