Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen fekpadot ajánlotok...

Milyen fekpadot ajánlotok otthonra, ami nem túl drága, de nem is gagyi?

Figyelt kérdés
2013. jún. 8. 22:41
 1/3 -adolf- válasza:
mi számít drágának ? jó fekpedot nem kapsz 30 ezer alatt , de én ajánlom hogy inkább csinálj vagy csináltass olcsobban ki jössz egy fekpadhoz nem kell csiga nem kell lapsúly stb én csináltam magamnak csak a kárpitot húzattam rá és így került 5000 Ft ba igaz lett 30 25 kilo de 500 kilo teherbírása van abba biztos vagyok
2013. jún. 8. 23:07
 2/3 anonim ***** válasza:
mind 1 milyen a pad nemkell csilognia villognia számolja az ismétléseidet xd az a lényeg hogy a gyakorlatot funkciónálisan és helyesen és akadálymentesen tudd végezni és ha ebbe megfelel akor nincs is baj :)) meg ne hulljon szét aladtad meg a súly alatt enyi :))) :D
2013. jún. 9. 00:14
 3/3 anonim ***** válasza:
szerintem is felesleges venned. elmész egy üzletbe, veszel egy 5*5*0,2-es zártszelvényt ami 6 m hosszú és kb 4000-4500 ft. Az én fekpadom teljesen kijött belőle (5,85 m), egyik ismerősömmel vágattam akácfából egy 3 cm vastag deszkát, arra ragasztottam 5 cm-es szivacsot és műbőrrel szépen bevontam. A vázat egy szerkezetlakatos haverom hegesztette össze és szépen lecsiszoltuk a hegesztést utánna és lefujtam fehérre. Össz-vissz benne volt 8000 forintba, teherbírása valahol 1500-2000 kg körül van. egyébként ez alapján csináltam: [link]
2013. dec. 10. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!