Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ezekbe a táplálékkiegészítő...

Ezekbe a táplálékkiegészítő szerekben vannak szteroidok?

Figyelt kérdés
Most akarok majd venni ilyen port amit ki lehet keverni csak hogyha van bennük akkor természetesen nem fogok venni mert még amugy is fiatal vagyok meg később se szeretnék szedni semmi ilyen szteroidot. Segítsetek már hogy mit vegyek mert nem értek ezekhez a dolgokhoz. Meg még annyit irjatok már le hogy ezeknek a táplálékkiegészítőknek van vmi mellékhatása vagy teljesen biztonságosak/egészségesek?(16 éves vagyok, fiú, és nem testépítő vagyok csak simán megakarok izmosodni nem felfújni magam)
2013. jún. 8. 17:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy nem szteroid, nem volt és soha nem is lesz benne. Mellékhatása nincs, bár sokak állították, hogy bizonyos fehérjeporok szedése után pattanásos lett a hátuk, de ez a legdurvább amit hallottam, szóval nem vészes. De mint a neve is taglalja, ez táplálék KIEGÉSZÍTŐ, tehát először normális tömegnövelő étrend kéne, mert csak egy adag fehérjétől nem fogsz izmosodni.
2013. jún. 8. 17:54
 12/16 Osynho ***** válasza:

"És mondta hogy ugyanannyit tud mintha húst ennék magába."

Ez így is van. Mivel fehérje van benne. Azzal a különbséggel, hogy minimális zsír van mellette és nagyon gyorsan felszívódik. Így máris különbözik a hústól. :) Pl edzés után hasznos a gyors emésztés. Na de akkor nem mondta, hogy káros?

Nyilván segít a fejlődésben, ha pótolja a bevitt fehérjemennyiséget a megfelelő szintre.

2013. jún. 8. 17:58
 13/16 A kérdező kommentje:
Nekem voltak problémáim a bőrömmel... szerencsére már kezd helyrejönni meg nem vészes de ha ez nem tesz jót neki akkor nem szedem... most utána is néztem itt és irták h kell hozzá sok zöldséget enni, az segíthet?
2013. jún. 8. 18:02
 14/16 anonim válasza:

de minek akarod szedni, ha téged ilyen komolyabb szinten nem érdekel.

teljesen fölösleges megvenned, csak azért mert az edző mondta.

annak se sok esze lehet, hogy egy kezdő 16 évesnek azt ajánlja, hogy vegyen fehérjét. teljesen felesleges egyenlőre még.

2013. jún. 8. 18:04
 15/16 Osynho ***** válasza:

Így van. a 2. hsz-ben ott a lényeg. Inkább arra kérd meg az edződet, hogy segítsen összedobni egy rendes étrendet!

Ettől függetlenül nem káros se a fehérje, de a tömegnövelő.

2013. jún. 8. 18:06
 16/16 A kérdező kommentje:
Okés. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki segített:):)
2013. jún. 8. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!