Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ezekbe a táplálékkiegészítő...

Ezekbe a táplálékkiegészítő szerekben vannak szteroidok?

Figyelt kérdés
Most akarok majd venni ilyen port amit ki lehet keverni csak hogyha van bennük akkor természetesen nem fogok venni mert még amugy is fiatal vagyok meg később se szeretnék szedni semmi ilyen szteroidot. Segítsetek már hogy mit vegyek mert nem értek ezekhez a dolgokhoz. Meg még annyit irjatok már le hogy ezeknek a táplálékkiegészítőknek van vmi mellékhatása vagy teljesen biztonságosak/egészségesek?(16 éves vagyok, fiú, és nem testépítő vagyok csak simán megakarok izmosodni nem felfújni magam)
2013. jún. 8. 17:18
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Még annyit irjatok már le hogy mik vannak ezekben? Tulajdonképpen semmit se tudok róluk, csak annyit, hogy vannak bennük fehérjék de mást nem.
2013. jún. 8. 17:20
 2/16 anonim ***** válasza:
Ha nincs kimért tömegnövelő étrended - márpedig nagyon gyanítom, hogy kb az sem tudod mi az -, addig teljesen felesleges táplálék-KIEGÉSZÍTŐhöz nyúlnod.
2013. jún. 8. 17:21
 3/16 A kérdező kommentje:
Nemrég kezdtem el járni edzőhöz és ő mondta h jó lenne ez. Nem testépítés a célom meg soha nem is lesz az csak a sima izmosodás. Tényleg semmit nem tudok ezekről a dolgokról meg nem is akarok tudni mert nem nagyon érdekel csak az hogy ha veszek ilyet akkor abba vannak e ilyen szteroidok meg hogy 100%-os biztonsággal szedhatőek-e.
2013. jún. 8. 17:31
 4/16 Osynho ***** válasza:
A szteroidok illegálisak, kivéve, ha orvos írja fel. A táplálékkiegészítőket kapni boltokban. Ebből talán ki tudod következtetni, hogy van-e bennük. :)
2013. jún. 8. 17:31
 5/16 A kérdező kommentje:
pl. hogy a növekedést befolyásolják-e meg ilyenek, mert 10 különböző embert kérdeztem már meg és utána olvastam de mindenhol más van...
2013. jún. 8. 17:32
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Mutasd már meg azt a mindenhol mást pls. (nahát micsoda alliterációk)

szteroid - gyógyszer

táplálékkiegészítő por - kaja

felfújás - nem létezik

2013. jún. 8. 17:35
 7/16 Osynho ***** válasza:
Castingold az embereket, a hülyéket meg küldd el melegebb éghajlatra.
2013. jún. 8. 17:37
 8/16 A kérdező kommentje:
Ismerőseim szedik sokan és azt mondják h nincs benne semmi. mondjuk sztem ők sem értenek hozzá. Az edzőm javasolta ezt a port. De biológia órán beszélgettünk ezekről és azt mondta a tanár, hogy ezek nem egészségesek. Itt vannak a MÁSok:D
2013. jún. 8. 17:44
 9/16 Osynho ***** válasza:

De mire mondta és mit?

Sokan a szteroidokat egy kalap alá veszik a tömegnövelőkkel, mert fogalmuk sincs a dologról, de határozott véleményt azt tudnak nyilvánítani...

2013. jún. 8. 17:47
 10/16 A kérdező kommentje:
Beszélgettünk a fehérjékről. Én meg megkérdeztem hogy mi a véleménye ezekről mert hát ennek is biológiai-kémiai alapjai vannak gondolom. És mondta hogy ugyanannyit tud mintha húst ennék magába. De abba is segíts már h befolyásolja a növést?
2013. jún. 8. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!