Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fiúknak vagy lányoknak kell...

Fiúknak vagy lányoknak kell jobban megküzdeni a jó alakért?

Figyelt kérdés

2013. jún. 4. 18:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a nem és a jó alakért küzdés egymástól független változók.
2013. jún. 4. 18:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a fiúknak. Mondjuk vegyünk egy kicsit kövér fiút és egy hasonló testalkatú lányt. Ha a lánynak sikeres a diétája, akkor már egész jó is a külsője, de ez a fiúról nem mondható el, mert ahhoz hogy neki tényleg jó alakja legyen, izomnak is kell lennie rajta, vagyis még utána edzenie is kell (a valóságban fordítva kellene tenni, először edzeni, aztán majd csak utána szálkásítani.
2013. jún. 4. 18:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a lányoknak kicsit könnyebb.

Ha egy lány kicsit odafigyel a kajára és heti 2-3x sportol valamit,azzal már jó alakja is lesz.

A fiúnak pedig nemcsak szálkásnak kell hanem izmosnak is,szóval tömegnövelés,szálkásítás stb..

De ez egyénfüggő.

2013. jún. 4. 20:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Mindkettő hasonlóan nehéz. És testalkatfüggő.

Férfiak könnyebben építenek izmot, de akárhogy is, egy jó férfi alakhoz nagyobb izomtömeg is kell. Egy nő hiába izmosodik nehezebben, de nem kell neki 'nagy' izomtömeg.

Testzsír: férfiak könnyebben fogynak, de ha jónak és egészségesnek a szálkás testet vesszük, akkor bizony nem lehet akárhogy enni.

Nőknél ha nehezebb is a fogyás, de a jó alakhoz magasabb testzsír társul.

Viszont ez a különböző testalkatoknál elcsúszik, ott van különbség nem a nemek között, szerintem.

2013. jún. 4. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!