Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha fehérjét, kreatint vagy...

Ha fehérjét, kreatint vagy táplálék kiegészítőt szednék attól lehet valami bajom?

Figyelt kérdés
Fél éve edzek rendesen de eddig nem szettem semmit és így is sokat nőttem.A kérdést úgy értem mennyit kéne rá edzeni hogy ne zsírba jöjjön fel meg nem lehetnék tőle hormonzavaros. Meg egy kicsit szar a vérnyomásom azt nem befolyásolná?

2013. jún. 3. 20:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Alapismeretek, sárga kapszula elolvasása. Étrend összeállítása.

A fehérje(por) meg a kreatin is a táplálékkiegészítők csoportjába tartozik.

A táplálékkiegészítők csoportjába nem tartoznak olyan termékek, melyek hormonzavart idézhetnek elő. Boltban ilyet nem kapsz. Ami ilyet tud, a már a gyógyszer-kategória.

2013. jún. 3. 20:18
 2/3 Crushler válasza:

Zsírba akkor "jön föl" ha több a kalóriafeogyasztásod mint amit felhasználsz. Ez tömegelésnél elkerülhetetlen, persze minimalizálni lehet megfelelően belőtt étrenddel.

A fehérjét, ha az eddigi étrendedbe plusszba rakod bele, akkor lehetséges, hogy több zsí jön fel a fentebb leírt okok miatt, bár mennyiségfüggő.

Hormonzavaros a koksztól lehetsz nem a táplálékkiegészítőktől.

2013. jún. 3. 20:20
 3/3 anonim válasza:
Vigyázz hátha agyad nő tőle!
2013. jún. 3. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!