LÁNYOK! Nektek melyik opció tetszik jobban?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok,elég nagy,de gondolkozok,hogy leszálkásítsak,vagy inkább legyek nagyobb
szerintetek?
2013. jún. 2. 21:04
1/5 anonim válasza:
Mondjuk én nem lány vagyok,de a korodbelieket egyetlen izom érdekli,az pedig a kockahas..szerintem inkább szálkásíts,14 évesen még ráérsz nőni:)
2/5 A kérdező kommentje:
nem csak hasra megyek,117es a mellem,41es karral,kis zsírral
2013. jún. 2. 21:29
3/5 anonim válasza:
Lányoknak szálkásíts,később majd ha normális nőkkel kezdesz foglalkozni,ráérsz férfinak kinézni (izmokkal,meg valami normális kiállással,nem b.zi gyíktesttel),bár őket úgyis a belsőd érdekli jobban.
4/5 anonim válasza:
Basszus. Nekem 3 év edzés után van 39-es karom fiú létemre :D
Vagy kib@szott jó genetikád van, amilyet még nem látott a világ, vagy nem 41-es a karod, vagy nem kicsi zsír van rajta.
5/5 anonim válasza:
Szálkásíts, mert azon a 41es karon elég sok zsír van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!