Hogyan van a Burger Kingben az ahogy tetszik opció?
Jó tizenvalahány éve olvastam, hogy van ilyesmi, és most egy cikk kapcsán megint eszembe jutott. A BK-kban semmilyen utalás, árlista nincs ezzel kapcsolatban.
Ez elvileg azt jelentené, hogy tetszőleges összetevőket kérhetek pluszban a szendvicsembe az árukészletükből. De nem tudom, hogy a gyakorlatban működik-e? (idehaza)
Kösz, értem, valahogy én igy gondoltam, csak
1. nem értem, miért nem reklámozzák, amikor ez egy előny a konkurenciához képest
2. miért nincs árjegyzék kirakva az opciókról
Tetszőlegesen tetedheted a szendvicsedbe a kővetkezőket: uborka, majonéz, saláta, paradsicsom,jalapeno(erőspaprika), hagyma. A bacon, és a sajt kerül pénzbe, ha plusszt kérsz belőle.
Üdvözlettel: egy BK-s dolgozó ;)
Kösz. Miért nincs ez kiírva rendesen a BK-kban?
Amúgy mindig elfelejtem, hogy ha szendvics kell, hogy az első sajtot is úgy kell külön kérni a sajtburgert leszámítva, míg a Mekinél egy alapból benne van!
Az opciónál a majonéz kihagyásával szoktam élni.
nem véletlenül...ha ez olyan nagyon elterjedt lenne...hát elég nagy anyafelhasználási többlettel rendelkezne egy-egy étterem....deh a kasszás "kisasszonyok" azért vannak, hogy ezeket meg lehessen tőlük kérdezni.
Az a felirat a hátunkon se véletlen:
Have it your way - Kérd ahogy szereted
a még mindíg BK-s dolgozó
Miért lenne többlet? Talán ingyen adják a plusz dolgokat, amikor sok esetben még az első sajt sincs alapból a szendvicsben, hacsak nem kérem külön? (természetesen pénzért)
Na és a mínuszos opciókon (majonéz nélkül kérem) sem adják olcsóbban a szendvicset, így nem értem a többletes dolgot.
, de igen a BK-ban amit felsorolt a kedves dolgozo, az mind ingyen van ha külön kéred a szendódba. De ha olyat kérsz, mint sajt vagy bacon....na azt kell csak kifizetned!érted a lényegét? tehát az csak megjelenik a blokkon h plusz uborka vagy plusz majonéz, de egy ilyen plusszos sajtburger is ugyenúgy 300 Ft-ba kerül neked, mint egy sima sajtburger.
Remélem segítettem! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!