Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Érhet ez valamennyit?

Érhet ez valamennyit?

Figyelt kérdés

Tisztában vagyok vele, hogy komoly változást nem várhatok tőle, de:

Rettentően leterhelt vagyok a munka miatt, hosszú hónapok óta dolgozom/zuhanyzok/alszom csak. Mivel ülőmunka, fizikailag elpuhultam, látványosan eltűnt a minimális izomzat is rólam.

155 cm-es nő vagyok. Arra jutottam, hogy "több, mint a semmi" alapon reggelente 10 percet szánok a kézi súlyzóimra. Ami még belefér az időmbe/energiámba (de ezt minden reggel!!):

4kg-os kézisúlyokkal

- 50 magasba emelés (amit biztosan nem így hívnak, de kora reggel ez jut eszembe :))

- 50 bicepsz

- 50 guggolás csípőre szorított súlyokkal

- 50 fekvőtámasz

- 100 felülés

Továbbá naponta 2-3 alkalommal fellépcsőzök a hatodikra lift helyett.

Ez több körben jön össze, mert 10-15 mozdulat után már remegek, kell 1-2 perc pihenő egy-egy ilyen szett után.

Néhány hét múlva lesz lehetőségem rendesen sportolni, addig szeretném ezt pótmegoldásnak.

Várható valamilyen minimális eredmény ettől? Gondolok itt kissé tónusosabb izomzatra.

Zsírfeleslegem 1-2 kg van csak, azt inkább visszafogottabb étkezéssel tartanám kordában, kifejezetten fogyókúrázni nem szeretnék. A fő cél az izomzatom fejlesztése, hogy ne legyek olyan puha, mint most vagyok.

2013. máj. 29. 05:54
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!