Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Corvinus Egyetem konditerme...

Corvinus Egyetem konditerme milyen?

Figyelt kérdés

Milyen felszereltségű? Lepukkant-e? Sokan szoktak lenni?

Zuhanyzó?

Stb...

Ahogy látom az árai diákoknak nagyon jó, meg helyben is van.

2013. máj. 28. 13:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Melyikre gondolsz? Mert lényegében két Corvinus van, van a közgáz, amit mindenki azonosít vele, de van a Budai Campus is, ahol kertészek, élelmiszermérnökök, tájépítészek meg borászok vannak. Én utóbbiba járok, nincs konditerem, a Villányi Fitnessel van valami szerződés, de nincs kedvezmény.

Vannak uszodák is, de a két campusnak külön, és egyik tanulója nem mehet a másikéba... a közgázé ott van a Gellérthegyen nem messze tőlünk, mégis nekünk a Csörsz utcába kell menni...

2013. máj. 28. 14:01
 2/4 anonim ***** válasza:
A közgázé úgy tudom jó. A Villányi fitnesz.. pff. elmegy, használható.
2013. máj. 28. 14:27
 3/4 A kérdező kommentje:

Pesti campus, G kar, K kar.

Arról infok?

Képeket sehol sem találok a neten róla.

2013. máj. 28. 16:30
 4/4 anonim válasza:

mert rosszul kerested.. Kinizsi kollégium pinéjében van rögtön a C épület mellett, hát, de, kicsit lepukkant de a célnak tökéletesen megfelel, van mindenfajta gép, kézisúlyzók, futópadok

[link]

2013. jún. 6. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!