Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vajon lenne e hatása?

Vajon lenne e hatása?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Van nekem 35 szem Danabolom de viszont nem merem szedni mert nem tudom hogy hogyan kellene adagolnom magamnak.

18 éves fiú vagyok és 59kg a testsúlyom és magasságom 170cm.

Na de ha bevennék mindennap edzés elött 1 szem Danabolt és Normális étrend-el étkeznék napi 5x + vitaminokat szednék és gyümölcsöket fogyasztanák, így lenne e valamilyen látszata?

2013. máj. 27. 23:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Lenne remélem vissza nőne az agyad amit valószínűleg elittál vagy eleve nem is volt. Am is kúra szerűen kell szedni és ott az internet pl. google.
2013. máj. 28. 00:26
 2/5 *Glissade* ***** válasza:
Ez nem Algopyrin:DD
2013. máj. 28. 00:49
 3/5 anonim ***** válasza:
35 szem az pont arra elég, hogy hazavágd a hormontermelésed. Egy kúrához jóval több kell. De senkinek nem ajánlom, hogy koxoljon. A danabol a lemocskosabb, legócskább szteroid. És hogy a rákba gondotad, hogy neked 59 kilósan koxolni kell? Eddz keményen, legyen étrended és nőni fogsz. Felejtsd el a szar szteroidokat.
2013. máj. 28. 05:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Félsz a veszélyektől? Azzal hogy napi egyet szednél, edzés előtt/után, nagyobb bajt csinálnál mintha 200 darabot szednél be, normálisan. A koxot hagyd a fenébe, 59 kilósan gondolkodni sem kéne ilyenen, ezeket a versenyzőknek kell meghagyni (bár a danabolt nem szedné be sok).
2013. máj. 28. 09:26
 5/5 A kérdező kommentje:
na akkor mindegy megveszek egy creator 120db-os kapszulát és Creatine Monohydrate 500grammos port meg valamilyen szénhidrát alapú port nézek pl Carbox 1Kg és ezeket tejjel iszom majd na meg rendes étrend mellett fogom ezeket használni.
2013. máj. 28. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!