Lehet bármiféleképpen a combizomzatot "csökkenteni", vagy úgy formálni hogy esztétikus legyen?
Körülbelül 14-5 éve sportolok rendszeresen, az utóbbi 2 évben kis kihagyás után újra neki kezdtem (futás,bicikli,súlyzózás). A problémám pedig az, hogy 2 hónap alatt a combizmaim nagyon megnőttek a nadrágaim közül pár már nem jön rám.
Jelenleg rengeteg nyújtással próbálkozom és a biciklizést szüneteltetem mert az köztudottan a combizmot erősíti.
diétázz inkább és edz még keményebben,mint eddig.
szerintem a testzsír nőtt,nem az izom.
és ebből következik,hogy ha az izomtömeg már adott,akkor ideális tartományba csökkentett testzsírral lesz esztétikus látványa a lábaidnak.
"biciklizést szüneteltetem mert az köztudottan a combizmot erősíti"
ez most valami vicc amúgy?
Ezt azelőtt felejtsd el, hogy eszedbe jutna. Izmot se nem csökkentünk, se nem formálunk, mert az olyan, amilyen. Amúgy marha nehéz izmot építeni, tehát ha neked 2 hónap alatt "nagyon" megnőtt, akkor valami genetikai csoda lehetsz. vagy a nadrágjaid túl merevek, vagy zsír lesz az ott, de az izmos comb szép, és nőies (már ha egyáltalán nőről van szó, bár sanszos, mert nekik az agyrémük az izomcsökkentés :D).
Szóval csitt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!