Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi való nekem? Kell ez nekem?

Mi való nekem? Kell ez nekem?

Figyelt kérdés
mert őszintén mondva testépítés oké, izmos külső ennyi...de én olyat akarok,hogy az erőt érezzem magamban..nos ez olyan mint mikor bicepszet pumpáljuk tele vérrel csak én ezt nem vérrel akarom hanem erőt akarok a testembe..mit tanácsoltok mi való nekem? ássak földet mindennap? attól bivaly erőt kapok? netalántán emelgessek traktorkereket borítsam át?
2013. máj. 27. 13:18
 1/4 A kérdező kommentje:
még ha nagy súllyal edzek akkor sem igazán érzem az erőt csak az izom jön az erő nagyon minimálisan jön..de akkor megidővel merevedek ,mert alapból az vagyok és nyújtok mindennap de több kevesebb sikerrel aki alapból merev azon nem hiszem lehet változtatni..már ha 2 nap után nem nyújtok a lábamig lesem tudok érni :(
2013. máj. 27. 13:21
 2/4 anonim ***** válasza:

:D

5X5-s sorozatokban kell edzeni nagy súlyokkal, átlag ezt mondják alapvetően erőre, 4 alapgyakorlat: fekvenyomás,guggolás,elemelés,vállból nyomás, rúddal, de van még ezer fajta út (kettlebell,sajáttestsúly,stb)

Izom láznak nem kéne lennie max a nagyon elején, ha meg merev vagy nyújtani kell

[link]

[link]

2013. máj. 27. 13:33
 3/4 anonim ***** válasza:

a traktor kerekes megoldás nem rossz.

lehet forgatni,meg pöröllyel ütni.

ez az "erőt akarok a testembe" dologba meg szerintem benne van az is,hogy bírod tüdővel,huzamosabb időn keresztül,vagyis állóképességileg is igénybe vegyen.

a sportág meg amit keresel szerintem a crossfit.

http://www.youtube.com/watch?v=tzD9BkXGJ1M

[link]

2013. máj. 27. 15:21
 4/4 A kérdező kommentje:
utolsónak köszönöm! megpróbálom ezt a crossfites dolgot hátha erőre kapok :)
2013. máj. 27. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!