Hány kilóval érdemes fekve nyomnom, és milyen szériákban, a legjobb fejlődés érdekében? Hogy lehet belőni a megfelelő kezdő súlyt? 25f
Most 70 kiló vagyok. Az utolsó 5-6 kilót, nemrég szedtem fel izomban, az előtt stagnált a súlyom. Fejlődni szeretnék...
U.i Olyanok ne írjanak, akik azt mondják hogy 500 kilóval szériáznak és el is hiszik, mert úgy se érdekel.:)
Montez: ahogy egy másik kérdésnél írtad úgy jött le, nem tartod annyira hatékonynak a fejlődés szempontjából, inkább kiegészítés...(?) Örülnék ha kifejtenéd a véleményed a csigás dolgokról! Amúgy combot is lehet vele edzeni, és nagyon olcsón jutok hozzá, nem hagyhattam ki.
On-line edzőtárs :) arra gondoltam ezalatt hogy ha kérdés merül fel, kaja edzés stb bármivel kapcsolatba jó lenne feltenni valakinek...
Igazából az izmok tömegét masszáját, a szabad súlyzós gyakorlatokkal lehet szerintem leginkább kialakítani. A csigás is jó, én is végezném, ha lenne itthon, de az alapgyakorlataim akkor is a súlyzók lennének.
De tőlem mindenki úgy edz, ahogy akar, ez csak az én véleményem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!