Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez milyen forma?

Oldfirehand95 kérdése:

Ez milyen forma?

Figyelt kérdés

Egy év összevissza edzés, egy év normális. Sajnos kaja nincs belőve, szüleim nem tudják megengedni (svájcifrank lakáshitel). Jelenleg ez úgy néz ki, hogy veszek magamnak csirkét, ez a tízórai, du. suli után 4-5 tojás (vannak tyúkjaink, úgyhogy ebből van bőven), plusz reggel és edzés után fehérje, meg amit a suliban (ebéd) és otthon (vacsora) kapok. 175 cm 68 kg

[link]

2013. máj. 21. 17:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Fos forma,szinte sem izom,DE:nagyon becsületre méltó a hozzáállásod és ha a kajád nem is,az agyad rendben van!

Ritka az ilyen(az általad leírt pár sor alapján). Nyomjad keményen,ne add fel és később,ha lesz pénzed rendesen enni "nagy" leszel! Olvassál sokat,egyél úgy,ahogy csak tudsz és szabályosan csináld a gyakorlatokat...meglesz az eredménye!

2013. máj. 21. 17:06
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem rossz az a forma.
2013. máj. 21. 17:12
 3/11 anonim ***** válasza:

Nézőpont kérdése. Saccper 2 év edzéssel,némi csirkével,tojással és proteinnel ez kacsú sajnos.

Egy 110kg-os, 14 éves, izomtalan, napot nem látott kockához képest világbajnok!

2013. máj. 21. 17:16
 4/11 A kérdező kommentje:
Kedves Márk. Köszi a biztatást, tudom hogy szar, de kíváncsi voltam más is így látja-e (az ember magát máshogy látja). Eleve 59 kg-ról indultam. Már vagy fél éve lenne normális étrendem, szüleim bele is egyeztek, de amikor megtudták hogy mennyi húst kell egyek, akkor azt mondták erre nem nagyon lesz pénz (amit már mondtam plusz bátyám egyetemista, válság stb.). Próbálok minél többet tájékozódni a témában, olvasok, amikor az időm engedi. Nyáron lesz munkám így ott majd bezsebelek némi pénzt, amiből majd tudok még több csirkét venni. :)
2013. máj. 21. 17:16
 5/11 anonim ***** válasza:
Milyen húst eszel? Mellet?
2013. máj. 21. 17:22
 6/11 A kérdező kommentje:
Természetesen.
2013. máj. 21. 17:25
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Két év alatt lehetne jobb, de nem volt rendben a kajád. Majd lesz jobb is, ha lesz rá lóvé.
2013. máj. 21. 17:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát akkor ne mellet egyél,hanem combot! Vagy valami ócska halat,vagy bármit! Nem nagyon kell félned a zsírosodástól,nem kell megfeszülni azzal a csirkemellel!
2013. máj. 21. 17:40
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Rendben, utánanézek a halaknak és megnézem a combot.
2013. máj. 21. 17:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Nincsmit! Ebben a korban,szinte bármit lehet,csak legyen elég és nősz tőle. (nyilván nem 2 kg kenyér/nap,de úgyis tudod)
2013. máj. 21. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!