Bobi123456 kérdése:
A velemyenyeteket kernem! En egy 16 eves kb 171 cm es 60 kg, nem jarok kondiba nem szedek semmilyen port vagy ilyesmit, az etrendem mint egy atlagos fiunak, othon szoktam?
Figyelt kérdés
fekvotamaszt, huzockodast, van egy egy kezes sulyzom 5kg avval szoktam kb minden nap gyakorlatozni?
2013. máj. 21. 13:27
2/10 anonim válasza:
Mi a kérdés? Hogy jó e a forma? Elmegy, főleg ha csak saját testsúllyal edzel + egy kis barbisúlyzóval. De lábra is kellene valamit.
3/10 A kérdező kommentje:
nicsen mivel ,nincs hol ,kondi terem messze van! a kerdes az hogy fejlodok ? labra meg milyen gyakoratokkal? meg hat izom ra is kene.jah es milyen lisztrol beszel :P?
2013. máj. 21. 13:49
4/10 anonim válasza:
Lábra: guggolás (egylábas is) kitörés súlyzóval, egylábas vádli állva. A húzódzkodás szélesen az pont hátra megy, de végezhetnél egykezes evezést is, ha lenne nagyobb súlyzód.
5/10 A kérdező kommentje:
hany kg -os sulyzoval kene ?es mennyit?
2013. máj. 21. 13:52
6/10 anonim válasza:
Durumlisztről! Nem is hallottál még erről? Szétszórod az udvaron,és amíg szedegeted a lisztszedőhátizom fejlődik...de csak télen!!
7/10 anonim válasza:
Akkora súlyzó kellene, amivel éppen megy szabályosan a 8-12 ismétlés. Ez értelemszerűen minden gyakorlatnál más-más súly lehet, hiszen nem mindegy, hogy bicepszezel vagy guggolsz vagy vállból nyomsz, stb.
8/10 A kérdező kommentje:
Mark te nagyon tudod az ilyesmiket talan valamilyen baromfi allat vagy?
2013. máj. 21. 16:00
9/10 anonim válasza:
Az hát! Gúnár vagyok bazzeg :DDD
10/10 A kérdező kommentje:
Ok jo koszonom mindkettotoknek csak ennyira voltam kivancsi
2013. máj. 21. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!