Anita Bean Sportáplálkozásos könyvéről vélemény?
Figyelt kérdés
Elsősorban testépítők válasza érdekelne. Megfelelő az ott leírt tápanyag és energia szükséglet kiszámítása? Hasznos könyv? Köszi a segítséget2013. máj. 13. 16:15
1/6 anonim válasza:
Nem olvastam, de csak jó véleményeket hallottam róla. Bunny is ajánlja.
2/6 anonim válasza:
Elég jó és részletes könyv. (Bár nem vagyok testépítő). Terjedelemből fakadóan sokkal több aspektusra tér ki, mint a különböző oldalakon fent lévő szamárvezetők, ha mélyebben, de érthetően érdekel a téma akkor érdemes elolvasni.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor érdemes beszerezni.
2013. máj. 13. 17:51
4/6 anonim válasza:
Kezdésnek nem rossz, de sok benne a hiba, étrend-kiegészítés rész használhatatlan.
Utána ezt érdemes:
Georg Neumann: Sportolók táplálkozása (ez egy komoly könyv, nem csak testépítés)
Ha pedig igazán el akar valaki mélyülni (ez egy komoly könyv, nem csak testépítés) :
Teljesítményfokozó sporttáplálkozás
5/6 A kérdező kommentje:
Igazából a tápanyagszükséglet meghatározásához használtam, az a rész rendben van?
2013. júl. 15. 20:24
6/6 anonim válasza:
Nagyjából rendben van. Azt ki is kell tapasztalni, eltér egyénenként az igény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!