Hogyan lehet megszerezni?
Nagyon tetszik az Xperia Z lezárt képernyője, és a feloldás technikája.
Tudom hogy Jelly Bean, és csak azon elérhető, de valahogyan meg lehet szerezni?
[Xperia U , ICS 4.0.4 ]
köszi,megcsináltam amit írtak, beraktam a system/app-ba
és amikor lecseréltem,olyan volt a lezárt képernyő ,hogy egy körből kellett kihúzni ( balra kamera,jobbra feloldás)
:(
nem olyan hogy végighúzom mint a redőnyt >:/
mi lehet a baj ?:O
Az az alap ICS feloldóképernyő. Akkor lesz aktív mikor nem tud hozzáférni a telefon a megfelelő apk-hoz, ami a system/app mappában van.
Én, mikor még ICS-m volt, így csináltam: Mentést készítettem a gyári UxpNxtLockScreen.apk-ról (csak kimásoltam), majd a letöltöttet bemásoltam az app mappába, az előzőt felülírtam, majd újraindítottam. A jogokkal nem kellett foglalkoznom, mert az előzőt felülírva nem változtak.
Újraindítás, jogok megadása megvolt?
jogot hogyan kell beállítani?
egyébként milyen fájlkezelővel csináljam?
olvastam hogy ,, you should set the right permissions'
Root jogosultságod van-e? Nélküle nem fog menni.
Én az X-plore -t használom, nekem eddig ez jött be a legjobban, de szerintem bármelyik másik képes rá.
A jogosultságokat így állítsd be, érintsd meg és "tartsd lenyomva" a fájlt, megnyílik egy menü, keress permissions lehetőséget: [link]
A telefonom nincs rootolva, vagyis még nem akartam, mert januárban kaptam a szüleimtől. És a garancia él jövő januárig:)
köszi hogy segítettél! felpontozlak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!