Honnan lehet letölteni vagy megszerezni a SONY STR-DE 325 házimozi erősitő magyarnyelvű használati útmutatóját?
Figyelt kérdés
2013. márc. 15. 20:18
1/6 anonim válasza:
2/6 A kérdező kommentje:
Valószinüleg forgalmazták magyarországon is mert a hátlapján a figyelmeztető szöveg magyarul van, és a vaterán láttam ugyanilyen készüléket magyar használati utasitással lefényképezve.
2013. márc. 16. 01:20
3/6 anonim válasza:
Akkor megvan a megoldás. Fel kell venned a kapcsolatot a SONY Magyarországgal és fognak Neked küldeni magyarnyelvű útmutatót.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az instrukciót, valószinüleg te sem gondoltad komolyan hogy egy globális cég mint a SONY egyből küld nekem kis embernek ingyé:) egy ilyen kis könyvet? Még ha Magyaroeszági képviselet akkor sem, pedig némi pénzt rászánnék!
2013. márc. 17. 01:34
5/6 anonim válasza:
Kedves barátom! Óriásit tévedsz! Egy ekkora cég éppen, h megteheti azt, h foglalkozzon minden kis "csip-csup" üggyel. Számtalan példát tudnék Neked hozni, h bementem SONY-ékhoz azzal, h szeretnék megjavítani egy - akkor kb. 10 (!) éves - kazettás magnetofont, kellene hozzá szervizkönyv. Nem fogod elhinni: műanyag élzárós zacsiban adták át az eredeti szerviz utasítást. Egyetlen problémája lehet - aki nem tud angolul - annak nem sokat ért. Nekem ez nem jelentett akadályt. Ennyi ...
6/6 A kérdező kommentje:
O.K megpróbálom, tapasztalatom az volt hogy a Technics deckem elektronikai rajzát kértem ajánlott! levél útján és még csak válaszra sem méltattak! Persze az Technics volt és nem SONY
2013. márc. 17. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!