Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen Szert ajánlanátok...

Milyen Szert ajánlanátok kezdőknek?

Figyelt kérdés

Sziasztok 18-éves srác vagyok azt szeretném hogy közepes test alkatom legyen ne legyek nagyon ki gyúrva de látszata is legyen, én olyan szálkás szeretnék lenni.

Tudnátok ajánlani tapasztalatból olyan szert ami nem ad rám sokat de azért meg maradok szálkásnak ? Halódtam sokk féléről de már nem tudom el dönteni melyik jó ezért tapasztaltak írjanak.

2013. máj. 13. 13:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én meg 27 éve súlyzózom és nem készültek ki az ízületeim, szóval ne írkálj baromságokat. Csak ésszel kell edzeni, be kell melegíteni és nem rángatni qrva nagy súlyokat! És sz@r étrenddel nem lesz izom, aki szerint igen, az nem ért hozzá, beszopta a fegyences marketingmaszlagot.
2013. máj. 13. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!