Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Izmos csávók! Ti miért kezdtet...

Izmos csávók! Ti miért kezdtetek el gyúrni?

Figyelt kérdés

Fejtsétek ki miért.

Én abbahagytam, mert rájöttem, hogy felesleges célért.

2013. ápr. 4. 20:15
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagyok köztük,de azért pár szót írnék .Járnak .hogy mutogassák az izmaikat.Ez csak 1-2 testrészükre vonatkozik.

A szívósságuk meg sehol sincs .Egy jó irányzott pofontól meg elterülnek ,mint a gyalog béka .Vagy 30 m futás után

összeesnek,mert már a lábukat nem edzik .Aki szívós ,az erős is .

2013. ápr. 4. 20:26
 2/9 anonim válasza:
én önvédelem céljábol gyúrok de nem kondiba és mert a csajok buknak rá meg bármikor jól jöhet ha elbírsz emelni pár dolgot meg megtudod védeni magad
2013. ápr. 4. 20:35
 3/9 anonim ***** válasza:

imádtam verekedni

először jött a karate, majd a testépítés

és mivel rossz gyerek voltam ezt ki is használtam a magam örömére mindig.

de a suliban a legmenőbb voltam, a főiskolán is tartottak tőlem...mondhatni hírem volt.

de ha célt kérdezel talán a mozgás miatt

amúgy futás!!!

100 kiló fölött vagyok jócskán és sok futóversenyen is voltam, amikor megláttak röhögtek a kákabelűek, de mikor lehagytam őket és csak szuszogtak meg fújtattak mellettem kiröhögtem mindent!!!

szóval itt egy ellenpélda!!!

2013. ápr. 4. 21:54
 4/9 A kérdező kommentje:
Utolsónak: szép munka!
2013. ápr. 7. 17:28
 5/9 anonim ***** válasza:

Nagy baromság amit az első ír.

Én azért kezdtem el,mert gyenge voltam és rosszul néztem ki.

Én személy szerint lefutok pàr kilométert szuszogás nélkül és nem terülök el egy pofontól mert karatézom mellette.

2013. aug. 27. 00:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Mi köze a testépítésnek a verekedéshez ? :)

A kettő nem egy műfaj.

2014. márc. 8. 06:59
 7/9 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok túl magas,izmos sem voltam,szerettem volna egy kis tiszteletet kivívó fizikumot,ebben benne van a nők figyelmének felkeltése is,és persze megtapasztaltam azt is,hogy milyen remek dolog fittnek lenni,önbizalmat ad.Mondjuk a tisztelet kapás relatív dolog,mert így izmosan,nagyobb darabként is megkaptam már pl.utcán két ismeretlentől,hogy "hülye kondis majom" pedig hozzájuk se szóltam,nem érdekel ki,hogy néz ki.

Első válaszoló,azért azzal legyél tisztában,hogy általánosítasz.Való igaz,hogy sokan vannak akik elsősorban csak mutogatják magukat,sőt tapasztalataim szerint is ez a többség.De nem igaz,hogy mindenkit csak ez motivál,és csak egy-két testrészre edz minden kondis,és már bocsánat,de a szívósság hiánya is megint csak egy tipikus buta közhely.Valóban vannak,akik tojnak az állóképességre,és csak súlyzóznak,nekik nem is lesz szívósságuk.Aki viszont rendszeresen végez kardió edzést a súlyzós mellé,annak igenis jó állóképessége lesz,én is rendszeresen túrázom,és munkahelyemen nehéz tárgyakat cipelek fel az emeletre,és azt,hogy nem fulladok ki,a konditermi edzéseimnek köszönhetem.A jól irányzott pofonnal,meg nem tudom mire akarsz kilyukadni,nyilván egy harcművész,vagy akár egy kocsmai bunyós előnyben van egy csak kondizóval szemben,de bárkivel,aki a harcban nem gyakorlott.

Kérdező kíváncsivá tettél,leírnád,hogy neked mit jelent a felesleges cél?

2014. márc. 8. 09:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Az első a tipikus barom :)Fingja nincsen hogy miről szól ez az egész,de azért osztja a hülyeséget ezerrel,hátha elér valamit a kis éltében.

Lehet itt álltatni magunkat,hogy egészséges életmód meg stb baromságok,de alapvetően mindenki a kinézet vagy a fizikai erő miatt csinálja,legalábbis kezdi el.Ez szinte biztos.Lehet a motiváció egy csaj,a haverok vagy a strandfazon elérése is,ez mindegy.

Más tétszta viszont,hogy miért nem hagyod abba.Ez nem csak egy sport,ez egy életmód,24/7-ben kell csinálni hogy működjön.Ha abbahagytad,sose csináltad igazán.

2014. márc. 8. 10:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Mi volt a cél, amiért abbhagytad?

Usain Bolt 94 kg.

2014. márc. 9. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!