Danabol kúra után kettlebell?
Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni hogy végig vittem egy 250es danabol kúrát jött fel rendesen tömeg.És hogyha elkezdek kettlebelletni akkor azzal végül is ártok magamnak vagy jobb lesz ? mert ugye a kettlebell az szálkásít nem is a szálkásítás miatt szeretném elkezdeni hanem eleve tetszik a sport hogy jól átmozgat és rendesen erősít. a danával kapcsolatban nem érdekelnek a vélemények mert már végig toltam volt levezető kúra is minden rendben ment.. Szóval azt szeretném hogyha elkezdenék kettlebellezni akkor végül is milyen hatással lenne ? a normális válaszokat előre is köszönöm. sziasztok2013. ápr. 2. 01:44
1/3 anonim válasza:
Nincs olyan gyakorlat ami szálkásít, szálkásítani diétával és aerob mozgással lehet! Viszont amit danával felszedtél elég könnyen le fog menni, ha most áttérsz kettlebellre főleg, mivel nem lesz meg az a megterhelés az izmoknak ami kéne. Én maximum súlyzós edzés mellé ajánlanám!
2/3 anonim válasza:
Csak kemény súlyzós edzés mellé levezetésnek, a tested ledobja magáról a felesleges izmot.
3/3 anonim válasza:
hidd el az izom megy le utána a leggyorsabban a víz meg zsír rajtad marad, ezért mondják sokan, h alig estek össze és puffadt vízes külsejük van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!