Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » EDzésnél (pl. bicepsz) hány...

EDzésnél (pl. bicepsz) hány sorozatot kell csinálni a különböző gyakorlatokból?

Figyelt kérdés

Először van koncentrált bicepsz 5x5.

Utána scott padon 4x4

majd simán,egykezes súlyzókkal 3x6

Ez így jó?

És ha nem jó,akkor miért?

2013. márc. 14. 16:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Tömegnövelésnél, 8-as sorozatok kellenek.

Tehát így kéne kinéznie:

Először van koncentrált bicepsz 4x8

Utána scott padon 4x8

majd simán,egykezes súlyzókkal 4x8

Ezeket át is írhatod akár 3x8-ra. Attól függ mennyire bírod!

2013. márc. 14. 17:01
 2/5 anonim válasza:
Koncentrált az meg minek? Az a már meglévő edzett,fejlett karnál kell ami nem 36cm-nél kezdődik:) Szóval az a formálásnál hasznos,de ha neked erre van szükséged akkor nem szóltam.
2013. márc. 14. 18:34
 3/5 anonim ***** válasza:

"Koncentrált az meg minek?"

Szerintem a koncentrált bicepsz hasznos kezdőknél is, mivel segít kialakítani a megfelelő ideg-izom kapcsolatot. Koncentrált bicepsznél tényleg nem nagyon van mód egyéb izmokkal segíteni, és itt lehet a legjobban figyelni az izom összehúzódására. Mondjuk én ezzel fejezem be a bicepsz edzést, ilyenkor már fáradt a karom, kis súlyt használok, lassan nagyon kontrolláltan végzem a gyakorlatot a tökéletes bedurranásig. Dehát kinek ez-kinek az. Én pl. a Scott padot nagyon nem szeretem.

2013. márc. 15. 19:46
 4/5 anonim válasza:
igaz hogy ez segit az agy-izom kapcsolatot fejleszteni de nem ettől a gyakorlattol fog jönni a tömeg. Ez a gyakorlat csak levezetésnek ahogy irtad, illetve formálásra alkalmas:) De ezt gondolom tudod a kis súlyból adódóan.
2013. márc. 16. 21:14
 5/5 anonim válasza:
elsőtől kérdezném hogy 4x8-as széria kell a tömeg növeléshez vagy mehet 5x8 is ?
2013. máj. 3. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!