Dextrózt hol tudok venni?
Nézem a boltok oldalát a neten, és kategóriában nincs szénhidrát, (fehérjék, aminosavak, tömegnövelők, tesztoszteronfokozók stb. vannak) , és megnézném van e dextróz, de ilyen nincs.
Hol tudok tisztán dextrózt venni? Vagy ha nincs, akkor valamit, amit edzés után a proteinnel be tudok venni tömegnövelés gyanánt.
És ha nem neten akarok rendelni?
Akkor bemegyek egy boltba és veszek tablettás szőlőcukrot, mint ami a sparban , profiban, lidlben stb. kaphatók?
nem hanem akkor elmész egy drogériába pl rossmann vagy dm és veszel ott.
ott viszont dupla ennyibe kerül.4kiónál már megéri rendelni és nem drogériában venni.
Lidl-ben láttam múlthéten, a fél kiló volt 800ft, a 2kiló 1650-ért postával együtt elég olcsó.
Ennyiért nem kapsz a boltban sem, meg abban valószínűleg van egy rakat adalékanyag is.
Akkor ha dextrózt akarok venni, muszáj lesz rendelnem?
Vitargoról irnak még, de az drágább....
Akkor csak neten tudok olcsón dextrózt szerezni? Ti rendeltetek már onnan a bodybuilderről?
Nem muszáj, csak sokkal olcsóbban jössz ki. G
builderről meg elég sokan rendelnek,szoktam én is, nem nagy mutatvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!