Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » NO fokozót használók tapasztal...

NO fokozót használók tapasztalatai? Hatásos ez szer? Szeretném kiprobálni, ha tényleg az az igazság, amit leirnak róla .

Figyelt kérdés

2012. dec. 2. 20:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Melyik szer? Nem akarsz mondjuk egy terméket linkelni?
2012. dec. 2. 20:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt NO Explode 2.0 és Dymatize expand, de próbáltam 1.M.R-t. Na ezek jók voltak.
2012. dec. 2. 20:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Pontos választ arra adni, hogy hatásos? De melyik? És kinek? Meg mekkora adag? Meg miylen genetikájú? Meg még sok viszont kérdést lehetne feltenni, hogy erre választ lehessen adni.
2012. dec. 3. 06:39
 4/5 A kérdező kommentje:
általánosságban kérdeztem,nemigazán ismerem ezeket a szereket.Különböző oldalakon nézelődtem,és tetszett amit irnak róla. Mondjuk egy xplod terméket vennék.
2012. dec. 3. 12:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Akkor vásárláskor arra kell figyelni, hogy vannak az 5-8g/adagos, úgynevezett agyi stimulánsok. És vannak a klasszikus értelemben vetteke, amik 30-40g/adag, sőt a profik már annyira összetett formulák, hogy a por mellett kapszulák is vannak a dobozban.

Vérnyomás, szív problémások ne nagyon foglalkozzanak N.O. fokozókkal.

2012. dec. 3. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!