NO fokozót használók tapasztalatai? Hatásos ez szer? Szeretném kiprobálni, ha tényleg az az igazság, amit leirnak róla .
Figyelt kérdés
2012. dec. 2. 20:19
1/5 anonim válasza:
Melyik szer? Nem akarsz mondjuk egy terméket linkelni?
2/5 anonim válasza:
Nekem volt NO Explode 2.0 és Dymatize expand, de próbáltam 1.M.R-t. Na ezek jók voltak.
3/5 anonim válasza:
Pontos választ arra adni, hogy hatásos? De melyik? És kinek? Meg mekkora adag? Meg miylen genetikájú? Meg még sok viszont kérdést lehetne feltenni, hogy erre választ lehessen adni.
4/5 A kérdező kommentje:
általánosságban kérdeztem,nemigazán ismerem ezeket a szereket.Különböző oldalakon nézelődtem,és tetszett amit irnak róla. Mondjuk egy xplod terméket vennék.
2012. dec. 3. 12:21
5/5 anonim válasza:
Akkor vásárláskor arra kell figyelni, hogy vannak az 5-8g/adagos, úgynevezett agyi stimulánsok. És vannak a klasszikus értelemben vetteke, amik 30-40g/adag, sőt a profik már annyira összetett formulák, hogy a por mellett kapszulák is vannak a dobozban.
Vérnyomás, szív problémások ne nagyon foglalkozzanak N.O. fokozókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!