Anabol x nevű (ANABOLICA) néven futó scitec cuccról ki mit tud, a fiam szedheti-e?
nagyon szépen köszönöm!
gondolkodok azokon amiket írtatok... :)
ez a kreatin mit takar?
nem hallottam még róla de szerintem egy 17 éves gyereknek nem kellene egyáltalán semmit se szedni nemtudom ki hogy van ezzel de én így gondolom...
erről a multivitaminról meg a fehérjéről lehet szó mást nem nagyon szeretnék.
most olvastam kedves Nagy Bertold egy kérdésre adott válaszodat:
Nagy Bertold válasza:
vicc hogy mindenki a könnyű rövid utat választja és nem gondolja át hogy a szervezetét minek teszi ki...
ígyvagyok a 17-18 éves osztálytársaimmal is akik napi szinten dohányoznak hétvégén jól beisznak hétköznap kondiznak és szedik ezeket a tablettákat.De én jószándékból mondom ne szedd be semmi értelme hosszu távon egyáltalán nem éri meg!
véletlenül nem te vagy a 17 éves gyerek? :D és anabolos kérdéshez írtad ezt...nem lehet, hogy tápkieget szednek a haverjaid, nem szteroidot?
Nagy a valószínűsége, hogy ez is egy kamu kérdés.
Ettől függetlenül... A kedves csemete először is olvasson, és legyen tisztában olyan alap dolgokkal, hogy a kérdezett Anabol X nevű termék nem más mint egy L-leucin és HMB (aminok) keveréke. Saját véleményem:
- először is tegye rendbe a szilárd étkezését,
- tervezze meg az edzését,
- tápkiegek esetén (mivel a kérdésből is érzehető, hogy kezdő) elégedjen meg egy teljes spektrumu multivitaminnal. Ne egy Monster-rel. Az nem neki való!
- szerezzen be egy minőségi whey alapú fehérjét,
- szénhidrátot.
Csomagoljon be egy jó adag kitartást, akaretőr, és elszántságot, mivel a testépítés nem egyik napról a másik napra szóló izomzatot növelő sportág.
És ha edig ez egy kamu kérdés
mint látható az,
akkor eléggé elszomorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!