Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Anabol x nevű (ANABOLICA)...

Nagy Bertold kérdése:

Anabol x nevű (ANABOLICA) néven futó scitec cuccról ki mit tud, a fiam szedheti-e?

Figyelt kérdés
Mennyire hatásos és egyáltalán milyen hatásai vannak egy 17éves szervezetre?Kérek mindenkit aki tud segítsen!

2012. nov. 25. 22:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
58%
De igen, a Monster 100 is egy vitaminkészítmény, azon belül elég komplex készítmény, rengeteg összetevőből áll össze. Baja ettől sem lenne, de kezdőként ennyire komplex vitaminra nincsen szüksége, egyáltalán nem jobb, mint egy Multi Pro, vagy Mega Daily One, nem lesz extra hatása, igazából csak sokkal drágább.
2012. nov. 25. 23:40
 12/20 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm!

gondolkodok azokon amiket írtatok... :)

2012. nov. 25. 23:42
 13/20 Takumi ***** válasza:
Szerintem nem sok értelme lenne a monsternek. 12 tabi, tribulus nem bizonyított, illetve ha működik esetleg 17 évesen nem befolyásolja a tesztoszteron szintet ami az egekben van. Van kreatin is ami 1 kapszula semmit nem ér. Fehérje+multivitamin a legfontosabb + rendes kaja. Ha ugyérzi akkor kreatin is mehet(nem káros).
2012. nov. 25. 23:43
 14/20 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne ezt a könyvet megvenni: A Sárga Kapszula - Drugs Bunny
2012. nov. 25. 23:45
 15/20 Takumi ***** válasza:
Hamár könyvet ajánlunk , Arnold Schwarzenegger: A testépítés enciklopédiája, illetve Tihanyi András: Teljesítményfokozó sporttáplálkozás.
2012. nov. 25. 23:48
 16/20 A kérdező kommentje:

ez a kreatin mit takar?

nem hallottam még róla de szerintem egy 17 éves gyereknek nem kellene egyáltalán semmit se szedni nemtudom ki hogy van ezzel de én így gondolom...

erről a multivitaminról meg a fehérjéről lehet szó mást nem nagyon szeretnék.

2012. nov. 26. 00:00
 17/20 Takumi ***** válasza:

[link]

17 évesen nyugodtan szedhet ilyeneket baja nem lesz.

2012. nov. 26. 00:03
 18/20 anonim ***** válasza:

most olvastam kedves Nagy Bertold egy kérdésre adott válaszodat:

Nagy Bertold válasza:

vicc hogy mindenki a könnyű rövid utat választja és nem gondolja át hogy a szervezetét minek teszi ki...

ígyvagyok a 17-18 éves osztálytársaimmal is akik napi szinten dohányoznak hétvégén jól beisznak hétköznap kondiznak és szedik ezeket a tablettákat.De én jószándékból mondom ne szedd be semmi értelme hosszu távon egyáltalán nem éri meg!

véletlenül nem te vagy a 17 éves gyerek? :D és anabolos kérdéshez írtad ezt...nem lehet, hogy tápkieget szednek a haverjaid, nem szteroidot?

2012. nov. 26. 01:21
 19/20 anonim ***** válasza:

Nagy a valószínűsége, hogy ez is egy kamu kérdés.

Ettől függetlenül... A kedves csemete először is olvasson, és legyen tisztában olyan alap dolgokkal, hogy a kérdezett Anabol X nevű termék nem más mint egy L-leucin és HMB (aminok) keveréke. Saját véleményem:

- először is tegye rendbe a szilárd étkezését,

- tervezze meg az edzését,

- tápkiegek esetén (mivel a kérdésből is érzehető, hogy kezdő) elégedjen meg egy teljes spektrumu multivitaminnal. Ne egy Monster-rel. Az nem neki való!

- szerezzen be egy minőségi whey alapú fehérjét,

- szénhidrátot.

Csomagoljon be egy jó adag kitartást, akaretőr, és elszántságot, mivel a testépítés nem egyik napról a másik napra szóló izomzatot növelő sportág.

2012. nov. 26. 05:52
 20/20 anonim ***** válasza:

És ha edig ez egy kamu kérdés

mint látható az,

akkor eléggé elszomorító.

2012. nov. 26. 05:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!