Gyúrós tabletták, táplállékkiegészítők okoznak egészségügyi broblémákat?
Nekem az izületvédővel voltak problémáim... a többiről nem tudok nyilatkozni.
De igazat adhatsz a többi válaszolónak:)
Én is elkezdtem egyszer ezeket a gyúrós porokat enni, és életem legrosszabb döntése volt. Azóta impotens lettem, és a bal vesémet is ki kellett venni, tulajdonképpen nyomorékká tettek. Ezért mondom mindenkinek, hogy nem kell itt porozni, meg csirkerizsezni, azóta is a vajaskenyérre esküszöm, lilahagymával, sportnak meg csak kéthetetne fél óra foci. mert én ugye így is kur-vajól nézek ki.
szóval azért remélem ez csak amolyan provokatív kérdés volt, és nem komoly, csak úgy mint a válaszom.
Nem okoznak egészségügyi problémát.
Nem szemetek, rendes élelmiszerek, csak izolált, porított formában.
Nem gyorskaják. Tulajdonképpen sokkal egészségesebbek, mint a gyorskaják.
Aki okos, étkezik mellé rendesen is. Aki meg nem, az nem a tápkieg hibája.
Marketing itt is van, sok jól hangzó fantázianevet használnak, de például a 'mátrix' azt jelenti, hogy 'összetétel', én speciel műszeres analitikán tanultam ezt a szót, szóval tudományos dolog, nem kamuduma.
Sokféle van, a porok kizárt, hogy szívproblémákat okozzanak, van néhány pörgető, amik hatással vannak a szívverésre, olyasmik, mint a koffein, de megintcsak aki okos, az, ha szívbeteg, nem használ ilyet. Aki meg nem, az nem ettől lesz.
Sajna létező jelenség, hogy sok buta suhancgyermek megveszi a legjobban reklámozott terméket, majd várja a csodát. Ők a nem okos réteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!