Vajon meddig kell gyúrni hogy így nézzek ki? (kép lent)
Figyelt kérdés
hogy ilyen karom legyen?
egyébként 15 vagyok csak most akarom elkezdeni az egészet! 167cm magas vagyok meg 86 kg és hát van egy kis sörhasam...:/
2012. nov. 18. 14:29
1/6 anonim válasza:
Ez sok idő, sajnos akik ilyenre vágynak a gyúrás mellé ég bogyókat is szednek, úgy tartósabb, gyorsabb, látványosabb az eredmény. Bogyók nélkül több idő. Mondjuk fél, egy év? Konditerem KELL hozzá. Anélkül nem megy.
2/6 anonim válasza:
Néha nyújts is, különben olyan merev leszel, hogy semmit nem tudsz levenni ami magasabban van mint a vállad. XD De tényleg.
3/6 anonim válasza:
Milyen bogyók? Ami bogyókra ilyenkor gondolni szoktak, azoktól pont nem tartósabb lesz, a legális fajtában meg semmi rossz nincsen. Szóval nem értem. Konditerem sem kell hozzá, fél-1 év pedig nem sok idő ebben a sportban.
4/6 A kérdező kommentje:
Akkor most itthon is mondjuk 1 év alatt ha folyamatosan elszántan csinálom akkor ilyenre lehet gyúrni magad?
2012. nov. 18. 16:40
6/6 anonim válasza:
M.Shadows hú,de imádom :D ha ilyen karod lesz,megkereslek és te leszel a férjem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!