Legjobb ár/érték tápkieg?
üdv,
arra vagyok kíváncsi, hogy honnan lehetne a legolcsóbban beszerezni 1-1terméket.
pl egy erős multivitamin kéne, muscleteam.hu-ről szoktam rendelni iss vitaminpackot, de elfogyott már hetek óta ott...
nagy kiszerelésű bcaa és glutamin se jönne rosszul, de szintén nincs ezekből se raktáron a muscleteam-nél, máshol meg kegyetlen drága.
honnan tudnék jó áron beszerezni ilyeneket?
köszönöm
vitaminból talán ez: [link]
De szét kell nézni: bodybuildingbolt.hu, proteinbuilder.hu, nutritionplanet.hu, whey-protein.hu, profigym.hu oldalakon is. Bár gondolom ismered ezeket, de jobbat nem tudok.:)
Glutamn 1kg 7.990Ft 2kg 7.490Ft/kg ez miért lenne drága?
BCAA 8:1:1-es arányú por verzió, ami nem tartalmaz taurint, glutamint, vagy szénhidrátot, amit BCAA árában megvsásároltatják a vevővel....
S ha a teljes esszenciális aminosav arzenál kell, megemelt L-leucinnal, nos ezt sem találtam még máshol csak itt, ráadásul szintén szénhidrát és egyébb értékcsökkentő anyagok nélküli. Bizony igen jó árban!!!
Pár mondat az ISS multi erős vitaminról...
Egy kis időt szenteljünk már az ISS és az MHN vitmainpakok összehasonlítására. Rögvest észrevennénk, hogy az ISS 29 míg az MHN 37 összetevős. Aránylag szinte azonos hatóanyagtartalommal.... Nem csoda, mivel mindegyik egy azon helyen készülnek, csak a forgalmazó márka a saját papírjával logójával látja el, és dobja az üzletekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!