Testépítők! Tudtátok mi a nyerstojásevős baromság alapja?
Az a gond, hogy szalmonellás is lehetsz tőle, ha nincs szerencséd és nyersen a fele sem szívódik fel. A 3. ok pedig, hogy vitaminhiányt okoz, mivel a nyers tojásban lévő avidin enzim megköti a biotint.
Ja és tuti ettől lett ám izmos nem a koxal.:)
dirtboyt ez azóta hidegen hagyja hogy még hülye korában nyersen ivott tojást és majdnem bele pusztult.
igyátok felőlem bátran ha ti beveszitek ezt a 36 tojásos szar dumát,én nem veszem be.
Júúúj.
36 nyers tojás? Ahhoz kellene ám kassza:) majdnem 400 tojás egy héten:)
egy kicsit nagyon fake dolog:)
Akkoriban még sokmindennel nem voltak tisztába amit ma tudunk de ez akkor is baromság:)
mai tojás árakon az havi 40-45ezer forint lenne,és ez még csak a tojásra költött pénz lenne.
durva összeg csak tojásra.
más szemszögből nézve is lehetetlen szerintem mert ha valaki 36 tojást meg bír inni heteken,hónapokon vagy akár éveken keresztül szerintem olyan tojás undora alakulna ki ilyen sok tojás fogyasztástól hogy elhányná magát a sok tojástól.
/Állítása szerint 36 termékeny nyers tojásban annyi szabad tesztoszteron hogy olyan hatást érsz el vele mint a dianabol-al./
szóval ettől is bevizesedek és károsodnak a belső szerveim?
csak vicc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!