Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítők! Tudtátok mi a...

Testépítők! Tudtátok mi a nyerstojásevős baromság alapja?

Figyelt kérdés
Most találtam rá valahogy, volt egy testépítő nevezetesen vince gironda aki az maximálisan a hipertrófiára és az izom szépségére, formájára ment rá. Tehát semmi erő, semmi funkcionalitás, ö volt amugy arnold edzője is. És ő ugy evett hogy 36 nyers tojás egy nap ugy bizony harminchat. Hogy miért? Állítása szerint 36 termékeny nyers tojásban annyi szabad tesztoszteron hogy olyan hatást érsz el vele mint a dianabol-al. Gondoltam èrdekelheti az ilyeneket mint Montez, dirtboy, Ikszdéééé :)

2012. okt. 7. 19:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg a Rocky bácsi volt a filmben. Lehet a tied találta ki előbb, de a népekhez tőle jutott el (legalábbis mindig rá hivatkoznak). Mondjuk egyik Rockyt se láttam :D
2012. okt. 7. 19:29
 2/9 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy szalmonellás is lehetsz tőle, ha nincs szerencséd és nyersen a fele sem szívódik fel. A 3. ok pedig, hogy vitaminhiányt okoz, mivel a nyers tojásban lévő avidin enzim megköti a biotint.

Ja és tuti ettől lett ám izmos nem a koxal.:)

2012. okt. 7. 19:32
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem irtam hogy ezt akarnàm csak mint èrdekessèget, egyèbkènt elvileg naturàl volt, na ez is hihetö...
2012. okt. 7. 19:36
 4/9 anonim ***** válasza:
ja, nem is úgy írtam neked kioktatásnak, csak ha valaki olvassa, akkor ne kezdjen ilyen őrültségekbe.:)
2012. okt. 7. 19:38
 5/9 dirtboy ***** válasza:

dirtboyt ez azóta hidegen hagyja hogy még hülye korában nyersen ivott tojást és majdnem bele pusztult.

igyátok felőlem bátran ha ti beveszitek ezt a 36 tojásos szar dumát,én nem veszem be.

2012. okt. 7. 19:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Júúúj.

36 nyers tojás? Ahhoz kellene ám kassza:) majdnem 400 tojás egy héten:)

egy kicsit nagyon fake dolog:)

Akkoriban még sokmindennel nem voltak tisztába amit ma tudunk de ez akkor is baromság:)

2012. okt. 7. 20:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem láttad a Rockyt? Akkor gyorsan állj neki.
2012. okt. 7. 20:38
 8/9 A kérdező kommentje:
36*7 =252, majdnem 400... De a lényegen nem változtat hogy ez hülyesèg
2012. okt. 7. 22:47
 9/9 dirtboy ***** válasza:

mai tojás árakon az havi 40-45ezer forint lenne,és ez még csak a tojásra költött pénz lenne.

durva összeg csak tojásra.

más szemszögből nézve is lehetetlen szerintem mert ha valaki 36 tojást meg bír inni heteken,hónapokon vagy akár éveken keresztül szerintem olyan tojás undora alakulna ki ilyen sok tojás fogyasztástól hogy elhányná magát a sok tojástól.

/Állítása szerint 36 termékeny nyers tojásban annyi szabad tesztoszteron hogy olyan hatást érsz el vele mint a dianabol-al./

szóval ettől is bevizesedek és károsodnak a belső szerveim?

csak vicc

2012. okt. 8. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!