A testépítésben okozhat hátrányt a masztizás?
Figyelt kérdés
KOMOLYAN KÉRDEM
Már olvastam olyat hogy igen mert elvesztek X adag fehérjét meg olyat is mondtak már hogy semmi....
Nah most akkor mi az igazság?
Mennyi cuccot vesztek ha kijön a cucc? :D
És a tesztoszteron szinttel mi újság? Csak edzés előtt van rá szükség hogy magas legyen? (mert ugye azt leviszi ha megbűvölöm a kígyót)
F19
2012. okt. 5. 20:30
2/5 A kérdező kommentje:
senki többet? :D de komolyan nem?
2012. okt. 5. 20:55
3/5 anonim válasza:
Figyu, a kis buz1k, akik "masztiznak" szinkronúszásra, meg hastáncra járnak.
4/5 A kérdező kommentje:
jó nem akartam úgy írni hogy rejszolás nah, mert már töröltek ilyen kérdést nah :DD
2012. okt. 6. 15:32
5/5 anonim válasza:
Hátrányt nem okoz szerintem. Ejakulációval cink távozik a szervezetből, ami befolyással van a teszto szintre. Kevés cink-> alacsony teszto szint a szervezetben. Ha nem rántasz rá napi 20-30-40x akkor nincs gond. :D De inkább szerezz barátnőt... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!