Myomax hardcore-ról mi a véleményetek, szerintetek hogy sikerült?
A scitec-et tudomásom szerint az USA-ban nem forgalmazzák. Nem csodálkozom rajta, hiszen ott annyi saját (ott készült) brand van, hogy az már döbbenet.
www.bodybuilding.com
Az amcsi piacra eu-s főleg magyar terméket bevezetni?!?!?!?!
Különösebben nem "izgatott" scitec, de ha már szóba hoztad az Optimumot. A tömegnövelője, Seious Mass miben olyan különleges amerikai, hogy sokan "beájulnak" és felsőbb rendűnek tartják?! 100g-ban 15g protein mátrix van. 1 adag = 334g és ebben van 1g creatin, 500g glutamin, 500g glutmain peptidek, és iszonyatos mennyiségű szénhidrát. Ezt bármely márka gyártója el tudja készíteni. Sőt bármely testépítő alapanyagokból jóval olcsóbban.
Én eddig Volumass35-öt használtam, most vettem myomax-ot.
Nekem az bajom van vele, hogy míg a V35 rendesen feloldódott a vízben, a Myomax olyan mintha homokot innék.
5 percig álni hagyom, valami brutális mennyiség üllepszik le az aljára, amit alig van gusztusom meginni. olyan mint az iszap!
ez normális?
Noha egy kis bizsergés a végeredmény szempontjából nem oszt, szoroz, még ezt sem várd egy terméktől, amelyben fogalmad nincs mennyi annak a komponensnek a mennyisége, amitől ezt kellene érezned szerinted! Egy "mátrix" általában azért mátrix, mert egyáltalán nem szándékuk, tudatni veled mennyire kevés egy-egy alkotóelem.
Ami a cukrot illeti, a maltodextrin éppen csak egy fokkal jobb, mint a kiváló dextróz, ami a leírás értelmében azt sugallja, hogy teljesen felesleges volt a többi termékben is. Amit az enzimatikus bontásban nem vittek véghez a szervezet pillanatok alatt megteszi, mert szinte semmiből nem tart 5-20 db szőlőcukor-monomerből (maltodextrin)felszabadítani egy nagy rakás szőlőcukrot, ami jó bazi nagy adagban megint oda vezet, ahol a part szakad. Ez jó eséllyel vezet zsírraktározáshoz ismét, de a vevő elégedett lehet, mert eszerint a testsúly nőni fog.
Milyen kár, hogy a testsúly és felkarkörméret ellenőrzésekor kimarad a derékbőség figyelemmel kísérése!
Nekem nem tetszik. Igen lehet az ilyesmitől akár tizenvalahány kilót is "nyerni" pár hónap leforgása idején, mint bármilyen extra kalóriabeviteltől, kifejezetten a kezdők szerencséje, amikor ennek egy jelentősebb hányada izom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!