Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítésben mitől függ hogy...

Csombor kérdése:

Testépítésben mitől függ hogy kezdő vagy vagy haladó?

Figyelt kérdés
Én 14hónapja edzek 6 hónaptól bontva az edzés terv de 50kg nyomok fekve és 14 kg vel bicepszezek 1 kézre akkor én nekem még kezdő edzés kell? (nagyon gyenge voltam amikor el kezdtem)

2012. szept. 6. 18:58
 1/9 A kérdező kommentje:
étkezést rendbe raktam
2012. szept. 6. 18:59
 2/9 anonim ***** válasza:
napi 100g ch-val?
2012. szept. 6. 19:09
 3/9 A kérdező kommentje:
lényegtelen
2012. szept. 6. 19:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem lényegtelen te veréb mit lényegtelen,ennyi ch-t a tengerimalac eszik reggelire te meg egész napra
2012. szept. 6. 19:15
 5/9 anonim ***** válasza:

:DD

A válaszok engem is érdekelnének.

2012. szept. 6. 19:23
 6/9 NagyonGonosz ***** válasza:
Milyen az étrended makrotápanyagokra lebontva ? Hány centi voltál, vagy, hány kiló voltál vagy, mennyi volt a testzsírszázalékod, milyen most ?
2012. szept. 6. 19:25
 7/9 anonim ***** válasza:
a másik meg hogy itt is fejben dől el minden,nézz a fejedbe és tudni fogod hogy kezdő vagy-e vagy nem,érettnek kell lenni ehhez
2012. szept. 6. 19:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Ezen a tengerimalacos cuccon jót röhögtem :)

Nyomjad az osztott edzéstervet, és zabálj mellé ezerrel.

2012. szept. 7. 21:05
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát haver már bocs de te valami g_eci szarul csinálsz, én 2 hónap alatt többet értem el pedig én magam is nagyon gyenge voltam, nem tudom hány éves vagy de egy 14 éves is többet tudna elérni 14 hó alatt :D

Rakd rendbe a kajád, és ne úgy eddz hogy kényelmes 10 kilókat emelgessél, az edzés az EDZÉS nem pinalegyezés, na csá.

2012. szept. 14. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!