Testépítők, sportolók, mennyire fontos számotokra az alvás?
Én szeretek napi 7-8 de minimum 6 órákat aludni, ha tehetem. Ha előző nap nem jött össze, igyekszem bepótolni.
Viszont most lettem egyetemista ráadásul koleszban, de az edzésre mindig fogok időt szakítani, viszont attól félek, hogy aludni majd alig tudok nyugton. Szoktam néha bulizni, de soha sem abból álltam ki, hogy amelyik nap csak lehet maradjunk fent hajnali nemtommeddig, aludjunk 4-5 órát meg lehetőleg döntsünk magunkba annyi szeszt amennyit csak bírunk. Ha jól sejtem ez nem is fér össze egy olyan életmóddal, ahol fontos az edzés.
Csak arra tudok gondolni, hogy mindenki az én fejem tetején fog dorbézolni meg húzni is, hogy menjek velük, én meg majd nem tudom tartani a betervezett ritmusomat.
Szerintetek mennyire valós a félelmem?
Bocsánat, hogy az unásig ismételt kérdésemmel jövök, de pontosan hogy étkezel? Azért kérdezem, mert írod, hogy itt-ott iszogatsz, meg bulizgatsz, olyankor nem könnyű megoldani a 3 óránkénti minőségi táplálkozást.
Az alvásnak a minősége is számít. Csendes, sötét szobában 8-9 óra nagyon jó, nálam ez 12-ig is felmehet. :) 6 órától ne sokat várj.
Az ok, nyáron én is, na de év közben? :)
Hány évesek is vagytok? Általános suliban még nekem is könnyű volt tartani ezt a mennyiséget, aztán pedig az ember a tanulás/munka, egészség( beleértve az edzést, alvást, rendszeres rendes evést) meg a szórakozás(értsd: bulizás, lógás stb.) hármasa közül kettőt választhat. Nekem legalábbis így jött le, mindenesetre örülnék ha egy nap inkább 36 órából állna :P
Év közben? Dolgozom, nekem mindegy, hogy nyár vagy nem nyár.
Bulizni én is szoktam bár már annyira nem izgat, havonta egyszer.
Viszont az alvás mennyiségét és minőségét betartom :)
Eza hány évesek is vagytok kérdés nálam sem talált, ha azt gondolod, hogy az általános iskola padjait koptatjuk.:)
42 éves vagyok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!