Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szteroid dráma?

Szteroid dráma?

Figyelt kérdés

sziasztok,

nem tanácsot szeretnék kérni, csupán a véleményetekre vagyok kíváncsi a szteroid témával kapcsolatban.

sokat hallani a negatív rémisztgetős meséket róla, ennek ellenére szerintem nem túlzok, ha azt mondom, hogy a konditerembe járók jelentős százaléka folyamatosan használja, és ennél is sokkal többen legalább 1x csináltak 1 kúrát.

ahhoz képest hogy milyen sok aktív használó van, nem hallani olyan sokszor hogy emiatt halt volna meg valaki, vagy hasonlók, persze olvastam én is veterán testépítők vallomását, meg sok dokumentumfilmet néztem erről, de az volna a csoda, hogyha semmi károsodást nem okozna az a gyógyszertári mennyiség ami egy versenyző testépítő szervezetében benne van.

ehhez képest egy hobbi testépítő, aki elérte a genetikai korlátatit csak 1-2kúrával segítene rá a további fejlődésére, megfelelően levezetve, így nem is esne össze a kúra után, tehát nem lenne hasztalan, és talán komoly problémát se okozna 1-2kúra...

lehet azt is mondani, hogyha valaki nem akar versenyezni, akkor tök felesleges, viszont ha nem elégszik meg a fizikumával, és genetikai okoknál fogva nem tud feljebb lépni, akkor mi a helyzet? elveszik a motiváció, hogy tulajdonképpen csak a szintentartás végett folyik az edzés...

a véleményem az, hogyha megfelelő anyagi hátteret tud valaki biztosítani a kúra folyamán, és utána is (tápkiegek, tökéletes étkezés, szteroid kúra+levezetés...), emellett állandó orvosi felügyelet alatt "biztonságos" a dolog.

az eredetiségről sokat nem tudok mondani, nyilván az első dílertől kell megvenni, hanem egy versenyzőt kell megkeresni, aki segítene a dologban, de nyilván ekkor sem lehetünk 100%ig biztosak benne, hogy eredeti a cucc, de ide két közhelyet illesztenék be:

-aki mer, az nyer (kicsit lesarkítva természetesen :))

-kockázat nélkül nincs nyereség

szóval kíváncsi lennék, hogy nektek mi a véleményetek ezzel a témával kapcsolatban.

szép estét

2012. szept. 2. 00:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Tévedsz, nem tartom nagyra a Scitecet és Biotechet, de baromságokat írsz, később majd elmagyarázom.
2012. szept. 2. 09:51
 12/17 anonim ***** válasza:

Orbitális tévedésben vagy amikor ezt írod:

Ezeknél a cégeknél mondjuk simán lehet szennyezett a natur tejsavó is. Továbbá egyik cég termékéért sem tenném tűzbe a kezem.

Montez felsorolt Scitec, Biotech neveket és még sorolhatta volna szinte az összeset. Az TUDNI KELL(!!) proteint ők is csak VÁSÁROLJÁK élelmiszeripari gyártóktól. Nem minden országban vannak ilyen élelmiszer alapanyaggyártók (protein), mivel a gyártáshoz használt berendezések horrorisztikus árban vannak. (fél tucat ha lehet) Ezt a megvásárolt alapanyagot ők kisebb dobozokba teszik, és hozzátesznek szénhidrátot, ízt, színezőket, és még lehetne solroni. Ez az egyik tévedés. A másik tévedés az, hogy ezkeben a protein alapanyagokat gyártó üzemekben igen szigorú ellenőrzések vannak. Ezekről notifikációk, gyártási űrlapok készülnek. Sőt olyan tisztaságról beszélünk, hogy ezeket az alapanyagokat, babatápszerbe, korházi tápkiegekbe is teszik.

[link]

Ez a link pedig nem egy termék szennyezettségét mutatja!!!! Itt arról van szó, hogy egy növényi anyagot gyógyszernek minősítenek, amit nem szabad táplálékkiegészítőkbe tenni. Ezt mondjuk én jónak tartom, erről már írtam az N.O. fokozók ügyben.

2012. szept. 2. 10:19
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy a linkem miért nem müxik, de akkor leírom, hogy mit kell beírni a gugliba.:

Figyelem, veszélyes! Ezeket az étrend-kiegészítőket kerüljük ...

Továbbá nem tudom, hogy miért mondod, a szitu az orvossal megtörtént velem, és pont azt mondom, hogy nem igazán állnak a helyzet magaslatán. Megtudják, hogy eszek valamit legyen az ipari tejsavó, rögtön a falra festik az ördögöt, mintha szúrnám magam. Előjött, hogy ilyen nem kell, meg hogy bőven elég a változatos étrend, meg hogy az utcánkba egy fiatal azt is megmondta hogy ki, majdnem meghalt mert szúrta magát és a veséje felmondta a szolgálatot stb. Na most ezekkel nemigen tudsz dűlőre jutni. Továbbá a többi sztori is igaz, az orvosi felügyelet alatt végzett teljesítményfokozásról írtam, de mindegy.

2012. szept. 2. 10:31
 14/17 anonim ***** válasza:

Az pedig megint egy másik kérdés, hogy ha ezek a nagy gyártók szándékosan "szennyeznék" szteroiddal és egyéb cuccokkal a termékeiket, hogy nagyobb hatást fejtsenek ki és többen vegyék őket, akkor olyan mértékben növekednének a költségeik, hogy elképesztő. Ez ugyanaz, mint amikor ilyet írnak, hogy hormonokkal kezelik az állatokat, hát mi költsége lenne annak. A tápkiegek gyártói is, mint minden produktív cég, költségminimalizálásra törekszik, pont annyi legyen mindenben, ami rá van írva, se több, se kevesebb.

Az orvosi felügyelet mellett végzett szteroidos kúra is simán végződhet halállal. A szteránvázas vegyületekkel az a legnagyobb baj, hogy mindenkiben máshogy bomlanak, máshogy szívódnak fel, máshogy fejtik ki a hatásukat. Nincs egy levezethető séma, hogy ez a cucc mindenkénél ugyanúgy és ugyanott hat. Nem egy embert ismerek, aki szteroidozott és nem lett baja, vagy soha nem fogja megtudni, hogy ha 15-20 év múlva hasnyálmirigy vagy májgondokat találnak nála, az a szteroidtól van e. Az életével játszik minden esetben, aki ilyet tesz. Aki pedig annyira hiú és nagyravágyó, hogy nem elég neki a genetikai határainak a feszegetése, az csinálja, avatkozzon be, hazárdírozzon. Én annak az orvosnak sem hinném el egy mondatát sem, aki elvállalja egy ilyen kúra felügyeletét, milyen "orvos" az ilyen, hol van itt az eskü...

Az orvosi eskü szövege Magyarországon:

Én …………….. esküszöm, hogy orvosi hivatásomhoz mindenkor méltó magatartást tanúsítok. Orvosi tudásomat a betegségek megelőzésére, a betegek testi-lelki javára, betegségük gyógyítására fordítom. A hozzám fordulók bizalmával, kiszolgáltatott helyzetével visszaélni nem fogok, titkaikat fel nem fedem. Egyenlő figyelemmel és gondossággal gyógyítok minden embert. Tudásomat és gyakorlati ismereteimet állandó képzéssel magas szinten tartom, de ismereteim és képességeim korlátait is tudomásul veszem. Az orvosi működésemmel kapcsolatos etikai követelményeket tiszteletben tartom. Arra törekszem, hogy az orvostudomány, valamint a …………. Orvostudományi Egyetem jó hírnevét öregbítsem és megbecsülését előmozdítsam.

2012. szept. 2. 10:37
 15/17 anonim ***** válasza:
Nyominger, nem azt írtam hogy az ipari tejsavó szennyezett, hanem azt, ha bekerül egy tápkieggyárba, onnantól szennyezett lehet. Ebben sem tévedtem. Mert csak a scitec akarja elhitetni mindenkivel, hogy ők gyártják az alapanyagot, ami szintén a szokásos fogyasztókat megtévesztő hazugság. Nem tudom, hogy miért nem müxik a linkem, de leírtam mit írj be a google-ba és ripsz-ropsz kiad tiltott fokozókat tartalmazó Magyarországon kapható kiegészítőt. Nem véletlen, hogy az olimpikonok, csak a MOB által bevizsgáltatott kiegészítőket ajánlja.
2012. szept. 2. 10:39
 16/17 anonim ***** válasza:
na ez durva, a jack3dről nem gondoltam volna.
2012. szept. 2. 12:56
 17/17 anonim ***** válasza:

Felbontatlan, szúrópróba szerűen vásárolt tápkieg itt is szennyezett volt:

[link]

2012. okt. 12. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!