Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy repedt szét a bőröm?

Hogy repedt szét a bőröm?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok és amikor 16 évesen lementem a konditerembe 3 hónap alatt minden segítség nélkül 35-ről 43-ra nőtt a karméretem stryák keletkeztek a bőrömön. 63kg-ról 72re mentem fel.

mostanra már eltűntek vagyis kifehéredtek és nem is nagyon járok már kondizni.

elég nagy tömegeket használtam akkoriban pl bicepszre 55-60kg-ot. talán ettől nőttem így meg?

2012. aug. 10. 15:40
 1/10 anonim ***** válasza:
Alexey te vagy az?
2012. aug. 10. 16:00
 2/10 anonim ***** válasza:
a kis lesukovka!biztos hogy ő az!3hónap alatt 8 cm karra!
2012. aug. 10. 16:05
 3/10 anonim ***** válasza:
meg amúgy most így 5évvel később jut eszedbe hogy anno szétrepedt a bőrőd vagy mi?
2012. aug. 10. 16:18
 4/10 anonim ***** válasza:
nekem meg folyamatosan reped,de kicsit undorító főleg a bicepszem olyan mintha szúrnám magam mert már ott is szanaszétszakad a bőr...
2012. aug. 10. 16:32
 5/10 A kérdező kommentje:

ki az az alexey lesukovka valami krabót?

nem én egy hétköznapi romasrác vagyok.

csak érdekel hogy mitől volt ez még annak idején. alapból is izmos voltam de a kezeim valahogy nagyon meg tudtak nőni

a mellem meg alig izmosodott 1.5 év után is csak 120kg ment ki 3x. a hátam volt a legerősebb meg a lábaim. a végére 81 kg voltam és kicsit zsírosabb voltam pl ne mvolt már annyira kocka hasam.őő... nem volt kocka hasam.

2012. aug. 10. 16:41
 6/10 anonim ***** válasza:
ird be gugliba alexey lesukov,amúgy akkor meg örülj neki jó genetikád van,nekem is hasonló lehet a testem,karom hátam az nagyon erős a mellem fos hozzájuk képest,de amúgy a romááknak mindig ilyen kar,hátba mindig erősek,mondom örülj neki azt inkább edzél akkor tovább mo:D
2012. aug. 10. 16:54
 7/10 anonim ***** válasza:

Valamiért attól félek, hogy ez a "cigány pártoló" kamu kérdése lesz. :D

Gondolok itt erre: http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..

2012. aug. 10. 17:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha ez igaz, attól nőttél úgy meg, hogy kokszoltál, mint a sz#r :)
2012. aug. 11. 14:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem is koksz ugrik be elsőnek, azzal lehet ilyen gyorsan fejlődni. Body.builderen láttam egy videót amiben erről volt szó csak hogy a koksz az nagy részben vizet hoz rád. Szóval szart se érxD És az említett videóból idéznék egy mondatot:"...a kokszot hagyjuk meg a totál hülyéknek..." :D
2012. aug. 20. 16:32
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem a koksszal semmi bajom, és az sem igaz, hogy csak vizet hoz, a body.builder inkább marketing célból ellenzi, nincs ott túl sok naturál.

Én is nyomnám, de megfelelő tudás és forrás nélkül nem fogom.

2012. aug. 20. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!