Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Átlagosan kb. mennyi pénzből...

Átlagosan kb. mennyi pénzből lehet kigazdálkodni ha a "gyúrós étrendet" szeretném betartani?

Figyelt kérdés
Ti kb. mennyit költötök havonta rá?Tudom,hogy nagyon fontos az étkezés ez az alap,de ahogy számoltam,nem olcsó...:S Főleg,hogy mellette még táp. kieg. is kell szedni.Mi van ha valakinek nincs annyi pénze,hogy a gyúrós étrendet havonta ki tudja gazdálkodni... Akkor semmi értelme szedni a táp. kieg.-t?

2012. aug. 8. 19:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

igen, a szilárd kaja a legfontosabb, de egy vitamin és tejsavóprotein az nem ártana edzés utánra. De lényeg a kaja.

Nekem ez kb 60ezer, ebből 15-20 a tápkieg.

2012. aug. 8. 19:54
 2/12 anonim ***** válasza:

Hát, most vázlatosan leírom:

Cs.mell/kg ~1400/kg , halfilé ~1000/kg, rizs párszáz(500-600kb..) kilója(barnarizs drágább kicsit), esti túró 600/kg kb..

Na most csirkemellből kb napi fél kiló MINIMUM kell, ha vagy olyan 70kg, tehát az 700/nap, rizs 40-50dkg/nap ez olyan 300/nap .. + zöldségek.

Lehet kombózni persze halfilével, az olcsóbb, de nem 24%(cs.mell), hanem 20% proteintartalom.. Meg lehet persze enni krumplit szénhidrát gyanánt, az olcsóbb .

Napi 1500-ból ki lehet jönni kb, ha nagyon spórolsz, napi 1000-1200 ból.

2012. aug. 8. 19:55
 3/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ez attól is függ, hogy mi a célod. Egy brutál, kiemelkedő fizikumhoz természetesen szükséges a legjobban összeállított étrend, de az igények csökkenésével együtt csökken a befektetendő étrendösszeállítási energia is. Sajnos nem ismerem a lineáris együtthatóját, nem tudom mihez milyen étrend még megfelelő.

Segítő effektus lehet a költségátcsoportosítás, megnézed mi az, amit feleslegesen veszel (fehér kenyér, üdítőital stb), és ahelyett jobb kajákra költesz. Ez már csak az egészség miatt is megéri. Utánajárni, hol mi a legolcsóbb, bespájzolni, vannak még praktikák.

Tápkieget meg nem "kell" szedni (és nem is a szedni szót használjuk), csak érdemes, bizonyos esetekben megkönnyíti a dolgod. De ha valahonnan le kell vágni, akkor az a kieg legyen.

2012. aug. 8. 19:55
 4/12 A kérdező kommentje:
Értem,köszi. Kb. én is ennyit számoltam mikor néztem az étrendet.És ha valaki tegyük fel keres havi 110 e ft-ot,és nem tudja kigazdálkodni egyéb költségek miatt,akkor Ő ne is kezdjen el kondizni,semmi értelme,úgy se fog fejlődni?
2012. aug. 8. 19:58
 5/12 A kérdező kommentje:
Akkor tehát fontosabb az étkezés mint a táp. kieg.?Az lényegében csak felgyorsítja a fejlődést,ugye?
2012. aug. 8. 20:00
 6/12 anonim ***** válasza:
Dehogynem, akkor is fejlődni fogsz szintig és max. nem abban az ütemben, de olcsóbban is kihozhatod csirkecombból, hallal, tápkieg nélkül.
2012. aug. 8. 20:00
 7/12 anonim ***** válasza:
Ezt olvasd még el: [link]
2012. aug. 8. 20:01
 8/12 A kérdező kommentje:
2-es köszi,ez jónak tűnik!
2012. aug. 8. 20:01
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget Montez!
2012. aug. 8. 20:03
 10/12 A kérdező kommentje:
Ez qrva jó Montez amit belinkeltél!!!!
2012. aug. 8. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!