Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » DANABOL-ról lenne szó. CSAK...

Anyadpasijavagyok kérdése:

DANABOL-ról lenne szó. CSAK AZ ÍRJON AKI HASZNÁLTA MÁR.! Nektek bevált? Mellékhatások? Első kúrára mennyit szedjek? Megéri-e megvenni? Mert valaki nagyon isteníti de azért kíváncsi vagyok olyanoknak a véleményére akik használták v most használják.

Figyelt kérdés
CSAK ÉRTELMES HOZZÁSZÓLÁSOKAT!!!!

2012. júl. 14. 23:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Sosem írta, hogy nagy szakértő lennék, de bizony sok mindent láttam már a majd' 30 év edzésidőszakom során. És én legalább hozzáolvasok a témában, beszélek versenyzőkkel, nem csak azt fújom, amit az egyszer étrend nélkül bekoxolt haver előad.:)

Nem vagyunk mufflon egy szinten, a kox teljesen az agyadra ment, nem pici agressziót okozva. Primitív megnyilvánulásaid vannak, csak azért, mert le merem írni, hogy a danabolt nem tartom semmire.

Ezután is hozzá fogok szólni a témához, mert ez itt mindenkinek jogában áll, ha tetszik neked, ha nem. Akik pedig olvassák a hozzászólásokat el tudják dönteni, hogy kinek higgyenek.

2012. júl. 24. 07:44
 12/12 anonim válasza:

hát papa te nem vagy 100-as! lepontozhatsz nyugodtan,mert lesz.rom!

szerinted a danabollal mire mész? felfúj egy kis időre,aztán összeesel és megrövidíti az életed 10 évvel.hát ez tök megéri szerintem!

de ha már nőni akarsz,akkor ne aprózd el a dolgot.susta meg mellé 10-es dana ettől tuti nőni fogsz,meg 30 évvel kevesebbet élni :)

vagy csináld azt,mint a normális emberek! egyél normálisa,dolgozz rendesen a teremben,legyél kitartó és türelmes!

2012. júl. 30. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!