Testépítés, táplálékkiegészítők, mit csináljak a jelenlegi helyzetembe?
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok, jelenleg ezzel az adatokkal: 173cm 71kg. Hát nem valami fényes. Már rég nem lennék kövér, és izmosabb lennék, ha az a ****- szívelégtelenség ne akadályozna meg engem mindenbe, tönkreteszi az egész életemet. Nem sportolhatok amit akarok, csak csapatsportot csinálhatok, azt meg nem fogok, kondiba is csak heti 1 alkalommal járhatok. Mindenképpen kigyúrtabb akarok lenni, de ezt egyszerűen semmilyen módon nem tudom elérni. Milyen táplálékkiegészítőt szedjek, vagy mit ajánlotok amit heti 1 kondi mellett azért látszólagosan is hatna? Ez a tribulus terrestris hatásos szer lenne?2012. jún. 11. 22:13
11/17 A kérdező kommentje:
Proteint sajnos inni nem tudok, mert szüleim nem engedik meg.
2012. jún. 11. 23:07
12/17 Frontosa válasza:
Akkor nálatok tiltva van a csirkehús, tej, túró, tojás is, tehát minden amiben van fehérje?
13/17 anonim válasza:
Így van, sajnos ezt sok szülő nem érti meg. Mondjuk érdekes, hogy akkor a Tribulust pedig engednék?
Apropó tesztoszterontermelés: szóval nem mindenkinek egyforma mennyiséget termel a szervezete, napi 5-10mg is lehet. Ha valakinek 5mg/nap a termelése, akkor hiába szed tribulust azzal nem megy fel, mert neki ez a max, amit termel a szervezete. Ha később, ennek a személynek 30 éves korában lecsökken 4mg-ra, akkor tesztoszteron optimaliálókkal vissza lehet hozni 5mg-ra az ő esetében, mert nála ez a max. De ennél több nem lesz csak koxal.
14/17 A kérdező kommentje:
Hát akkor nekem már csak 1 reményem van. Ja amúgy meg semmit sem engednek, mert mostoha apám is régen ivott fehérjét, csak több éve 1x rosszul lett és már egyből, hogy a fehérje milyen szar és gyomorrontás stb...
2012. jún. 12. 13:39
15/17 anonim válasza:
Van reményed, heti egy súlyzós + 2-3 saját testsúlyos edzés + tömegnövelő étrend 2-2,5g*tskg fehérje (sovány húsok, tojás, túró), 5-6g*tskg ch (zabpehely, rizs, krumpli, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség) és fejlődni fogsz így is.:)
16/17 A kérdező kommentje:
Az se biztos, hogy heti 3 saját testsúlyos edzés engedett nekem a szívem miatt. Ebben a hónapban menni fogok majd terheléses vizsgálatra.
2012. jún. 12. 14:14
17/17 anonim válasza:
ok, kérdezz majd rá a dokinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!