Ha kondi mellett minden nap megiszom egy sört, az gondot okozhat az izmaim épülésénél?
Figyelt kérdés
Minden este majdnem megiszom egy sört, délután meg kondizok, -igaz az hogy ettől lassabban nő az izom?
Köszönöm a válaszokat!:)
2012. jún. 6. 20:31
11/18 anonim válasza:
Néha egy kis sör belefér, én is szoktam kondizni, de a sörről se mondtam le teljesen, ennek ellenére elég szépen fejlődnek az izmaim. Viszont a napi egy kondizáshoz már túlzás, inkább próbáld meg leredukálni mondjuk heti egy - kettőre. A cigiről viszont próbálj meg leszokni, mert az igenis nagy kihatással tud lenni a teljesítményedre, ha cigizel jobban fáradsz a kelleténél.
12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm srácok a segítséget!
A cigiről lemondok sörözni meg próbálok kicsit kevesebbet.
Köszönöm még egyszer!
2012. jún. 7. 14:12
13/18 father*** válasza:
Ha jol tudom az alkohol szukiti az ereket, az edzestol az erek meg ki tagulnak. Leginkabb emiatt nem nagyon kellene sorozni. En lassan 6 eve edzek komolyabb szinten. Az elejen cigiztem, es majdnem minden hetvegen buliztam, es sz@rnak is ittam magam. A cigit idovel leraktam, de nem az edzes miatt. Sokkal jobban birtam edzeni, ezt ugy ertem h nagyobb sulyokkal. Gyorsabban erosodtem. Hetente, 2 hetente szoktam sorozni a barataimmal, olyankor parat leguritok. Ezert gondolom hogy heten 1 sor nem okoz gondot.
14/18 anonim válasza:
pont ellenkezőleg az alkohol kitágítja a hajszálereket ezért a vörösödés piázásnál, viszont a cigi az szűkíti az ereket így kevesebb oxigén jut az izmokba
15/18 dirtboy válasza:
tegnap 20:25
jó hogy nem ár azt mondod hogy az alkohol kifejezetten jó.
16/18 anonim válasza:
attól mert azt mondtam kitágítja a hajszálereket attól még egy szóval sem mondtam vagy utaltam arra, hogy az alkohol kifejezetten jó. kicsike kis mennyiségben nincs nem árt az egészségnek sőt még jó is lehet leginkább a sör, bor a hétköznapi embereknek de egy testépítőnek nem, mivel az alkohol csökkenti a tesztoszteron szintet. attól nem kell lehurrogni, mert írtam az előttem íróra reagálva, hogy nem jól tudja, az alkohol nem szűkíti az ereket.
17/18 dirtboy válasza:
nem lehurrogásának szántam csak megjegyeztem
18/18 father*** válasza:
Az dohányzás és az alkohol hatásai a súlyzós edzésekre:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!