Zyzz mitől lett akkora sztár?
"hát cuccal én is tele tudnám b*szni magam..."
"koxolt és kész, ezt mindenki tudja"
Szerintem aki ilyeneket ír, az jobban tenné ha inkább csendben maradna.
Sőtt! biztos vagyok benne, hogy aki ilyeneket ír az nem tud felmutatni túl sok eredményt.
És ahelyett, hogy mondjátok, hogy koxolt, stb... inkább menjetek el edzeni, ha már annyira szakértők vagytok, hogy néhány kép alapján megmondjátok, hogy koxolt....
És azért lett akkora sztár, mert megmutatta, hogy még azok a senkik, akik irigységből rámondanak mindent, még azok is kitudnának építeni maguknak egy emberi testet ha akarnának és a fölös duma helyett nekiülnének...
Ha esetleg mögé néznél a lila kis ködöcskének ami a szemed előtt lebeg, nem egy oldalt találnál, ahol le van írva a szteroidkúrája a srácnak. Nem néhány kép alapján van megmondva, hogy koxolt, hanem így volt. Akármennyire is próbálja védeni pár elvakult ember, attól még koxolt.
Ha végigolvastad volna a válaszaim akkor azt is tudnád, hogy nem a testével van bajom, sőt, amit elért azért megemelem a kalapom, de a kétszínűsége és a modern korra jellemző idiótasága miatt megvetem mint embert.
Hagyatékról akkor lenne értelme beszélni, ha az elmondása és a valóság korrelációban állna egymással, ami viszont sajnos nincs így. Így csak egy koxos b_zi volt aki kib@szt@ magát rendesen, és ennyi.
És így a legvégére: Ha te elítélsz azért mert én - állításod szerint - pár kép alapján állítom, hogy koxolt, akkor Te hogyan tudsz rólam bármit is, pár általam leírt sor alapján?
Üdv.
Azizz egy kocka volt, aki egész nap bent ült a gép előtt és wow-ozott stb. elhanyagolta magát, kb 160cmesen nyomott 60kg-ot rettentő vékony volt, belefáradt hogy semmibe nézik és ki akart törni. A koxolásról meg annyit hogy nem koxolt mert vele született szívbetegsége volt. Azt nem tudom miért de szívbetegsége ellenére még is elkezdett koxolni rá nem sokkal meg is halt. Azt nem tudni hogy a kox is közre játszott vagy csak a szívbetegség.
"A koxolásról meg annyit hogy nem koxolt mert vele született szívbetegsége volt. Azt nem tudom miért de szívbetegsége ellenére még is elkezdett koxolni"
Most akkor koxolt vagy nem? Döntsd már el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!