Testépítők! Ez az étrend és edzésterv jó szerintetek?
Először leírom az edzéstervemet:
Hétfő: mell-fekvenyomás egyenes padon/ferde padon 4x12
tárogatás ferde padon 4x10
tárogatás gépen 4x10
bicepsz-állva kétkezes/francia rúddal 4x12
scott padon 4x8
állva/ülve egykezesekkel 4x10
tricepsz-nyújtás fej fölött egykezessel 4x10
tolódzkodás feltámaszott lábbal 4x12
csigás letolás 4x12
szerda: hát-evezés gépen 4x12
kábeles evezés 4x12
nyakhoz húzás 4x12
váll-állig húzás 4x12
fej fölé nyomás egykezesekkel 4x10
előre emelés 4x12
péntek: comb-lábtolás 4x12
lábnyújtás 4x12
lábhajlítás 4x12
vádli-ülő vádligép 4x12
állva 4x12
Minden nap az edzés befejezése előtt csinálok hasra is, úgy tudom ez nem baj, ez pedig így néz ki:
has-lábemelés korláton 4x20
hasprés 4x50
És akkor most jön az étrendem:
*8:00-14:00 Reggeli+Tízórai: 3 kifli [180g] (100g-ban van 44g ch és 9g fehérje) kevés vaj és sonka kb. 150g (nem én készítem így nem tudom pontosan hány gramm) + paprika/retek/uborka
*14:00 Ebéd: [100g] rizs és [200g] csirkemell/disznókaraj/csirkecomb/hal +zöldség
*16:00 edzés
*18:30 Vacsora: 3 kifli [180g] 4 főtt tojás [160g] sonka [150g] +paradicsom
Ezek szerint kicsit kerekítve:
-fehérje 176g
-szénhidrát 218g
-kcal 2551
általában becsúszik 1 szelet csoki vagy valami még, ami dob kicsit a ch-n.
igazából ahogy elnézem, a fehérje mintha túl sok lenne, de ez egy kicsit kerekítve van kb 170amit én beviszek, a szénhidrát meg egy 40g-mal több lehet.
175/65/16F
Az edzésnél annyit módosítanék, hogy a hátnál lehetne az egyik csigás gyakorlat helyett szabadsúlyos evezés, egykezes vagy kétkezes. Vállnál az előre emelés helyett oldalemelés kellene. Amúgy nagyjából jó lesz.:)
Kajánál szerintem ez csak 120 g fehérje lehet, nyugodtan felviheted 150 g-ig, amúgy is kellene edzés utánra protein + dextróz. Ch-t nem számoltam, de kevés lesz a 220g.
Kifli helyett mehetne pufirizs vagy teljes kiőrlésű kenyér. Este még utolsó étkezésnek egy kis túró lecsúszhatna.
Az ebédnél és a vacsoránál látok némi normális tápanyagot. A többi kuka.
Kifliben - ami ugye fehérlisztből van - szar minőségű ch van, növényi fehérjét pedig ugye nem számítjuk be a napi mennyiségbe. Felvágott szintén kuka, az a fehérje ami benne van nem számítandó bele a tápanyagszükségletbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!