Természetes úton, hogyan lehetnék a lehető leghamarabb láthatóan izmos?
Hello. Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok,hogy szeretnék izmos lenni a lehető leghamarabb,de mit tudnék csinálni a cél elérése érdekében szerek nélkül? Nem kívánok sem fehérjét sem más anyagot szedni akár milyen egészséges! :)
Természetes úton szeretnék megizmosodni. Felesleg van rajtam bőven (95kg vagyok [17 éves]) szóval híznom nem kell. Nyárra szeretnék már eléggé látványos eredményt elérni! Megoldható? Hogyan? Előre is köszönöm! :)
Jajistenem...
Bogyók nélkül. Jó. Gondolom a szteroidra és egyéb doppingszerre célzol. Még jó, hogy nem akarsz olyat szedni, az nem úgy megy, hogy veszel kettőt, és benyomod sutyiban edzés után, oszt jóvan, ez komoly dolog, élversenyzői szinten létezik. Átlagembernek totál felesleges is azon túl, hogy veszélyes.
De a fehérje... könyörgöm, ha egészségügyis vagy, csak tudnod kéne, milyen tápanyagból gazdálkodik az emberi test?! A fehérje egy alaptápanyag. Képzeld, még a húsban is van fehérje! Meg a tejben is! Úúú... és a tejből szedik ki, hogy aztán porítsák, betegyék a dobozba, és eladják. De ha abszolúte nem akarsz fehérjét enni, hát ne egyél, csak akkor megdeglesz. Tessék, okosodj: [link]
Mi az, hogy felfúj? Levegős leszel? Kapsz szurit a doktorbácsinál, kipukkansz, és elrepülsz? Vagy mi?
Szóval ezek után te ne merjél lehülyézni engem, barátom...
Istenem... -.-
elbeszélünk egymás mellett,nem tudod nem érted mit magyarázok.. na mind1.. megoldom ;)
Van egy könyv amit ingyen lelehet tölteni és benne vannak az alapok amire neked szükséged van. Sárga Kapszula ezt beírod, letöltöd (90 oldal kb) elolvasod és értelmezed.
Az ilyeneket, hogy a fehérjepor felfúj és társaik csak ignoráld, ennyi.
A legfontosabb kiegészítőd egy jó kis multivitamin legyen. Scitec mega daily one plus ár-érték arányban a legjobb! Utánna jöhet a fehérjepor, BCAA, glutamin stb ahogy a tárcád engedi.
Jah igen, attól, hogy egészségügyis vagy, lehetsz hülye a témához. Konkrét példa az iskolaorvos, védőnő akik szerint a fehérjétől megdöglesz, de van ismerősöm aki szintén egészségügyis és olyanokat mondott, hogy a lányoknál a fehérjeportól megnő a mellük meg tönkremegy a veséd, lufiizmod lesz (érted izmot felfújni biosz lvl 99) meg zsírból izom és társaik. Egy a témában tájékozott testépítőt ne oktass ki ilyenekből mert jujj lesz:D ő jobban ért hozzá törődj bele. Én elektronikát tanulok, mégsem megyek osztani az észt a hobbiszerelőkhöz, hogy azt a vezetéket nem oda kell dugni a modellautóban stb :D
Olvasd el a könyvet, tartsd be amiket ír és a fejlődésed sem fog elmaradni! Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!