Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mitől lehet az alábbi eset?

Mitől lehet az alábbi eset?

Figyelt kérdés
Elkezdtem újra edzeni street workout alapgyakorlatokat hétfőn (illetve kedden a másik izomcsoport-csoportra). Kb. 4 húzódzkodást, és 10 tolódzkodást tudtam megcsinálni. Edzettem, majd 3 napig pihentem (1 nap után jött is a durva izomláz). Ma (3 nappal később) még mindig van izomlázam. Most 1 húzót sem tudok megcsinálni, a többi alapgyakorlatból meg kb. a negyede megy. Mitől lehet ez? Sérülést nem éreztem a 3 nappal ezelőtti edzésem alkalmával és utána sem, csak jól megdolgoztattam magam.

tegnap 21:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Kezdőként/újrakezdőként szinte mindenkinél ez van. Egy-két hónap múlva hozzászoknak a szöveteid az edzéshez.
tegnap 22:35
 2/3 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm, akkor legalább aggódnom nem kell.

Mikor fogom a teljes erőmet visszanyerni? :D

Én laikusként kb. bő 1 hétre (azaz még kb. 4-5 napra) tippelek.

tegnap 23:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Az igaz, hogy (utólag jutott eszembe) elfelejtettem lenyújtani, tehát az egyik legfontosabb részt hagytam ki. :/
tegnap 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!