Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Bp. 16. kerület külső széléről...

Bp. 16. kerület külső széléről/Kistarcsáról erőnléti/küzdő edzéshez keresek ffi segítséget heti 20-30 percre, valaki? Ffi 37

Figyelt kérdés

Egyedül edzek, otthon, kondi-workout, kettlebell. Hasboksz edzéshez (gut punching) keresek valakit, aki heti egyszer 20-30 percet rá tudna szánni, és megsorozna, mivel ez egyedül nem megy. Pár éve, mikor nem egyedül nyomtam az edzést, csináltuk a haverommal, jó kis tűrésteszt volt, szerettem... Jó lenne újra.

Másodlagosan baráti kesztyűzésre is vevő vagyok, amennyiben érdekel.

Köszi,

Ffi 37

dec. 30. 14:20
 1/5 Kíváncsi Kalandozó ***** válasza:

Nemrég vettem boxkesztyűt és boxzsákot. Korábban sosem boxoltam, így sok tapasztalatom még nincs benne.

Budán lakom, így a 16. kerület kicsit messze van, de megpróbálhatjuk. Az új évben megbeszéljük. Addig boldog új évet kívánok!

51F, 184 cm, 84 kg

tegnapelőtt 17:53
 2/5 A kérdező kommentje:

Kösz a választ! :) Bokszolni én sem bokszoltam, haverommal csak a gut punchot csináltuk kondi edzés végén, levezetésként!. De haveri alapon, egymásra vigyázva szívesen belekóstolnék, ha volna kivel.

Esetleg egyéb sportágak még érdekelnek?

Buda tényleg elég messze van, de ha van közös éredeklődés, és számodra megoldható az utazás, akkor érdemes lehetne összejárni néha.

Nálam a bokszon/gut punchingon kívül kondihoz vannak cuccok, tavasztól-őszig néha szívesen teniszeznék illetve passzolgatnék focit is (pálya a szomszéd utcában), vívás is érdekelne, ha volna kivel, vannak hozzá veszélytelen, műanyagból készült vívótőreim...

Nagyon érdekelnek a tűréstesztek, állóképesség javító feladatok is.

Sajnos azt tapasztalom, 25 fölött már nem igazán lehet edzőtársakat találni hétvégi hobbi sportoláshoz, csak szökőévente egyszer...

tegnapelőtt 22:59
 3/5 Kíváncsi Kalandozó ***** válasza:
A vívást még sosem próbáltam, a labdajátékokhoz meg kevés érzékem van. De attól kipróbálhatjuk ezt is.
tegnap 08:45
 4/5 anonim ***** válasza:
WOW, kérdező, neked aztán széleskörű a sportérdeklődésed.
tegnap 16:25
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi #4 :)

sajnos sokat közülük nem lehet egyedül űzni a gyakorlatban, így csak álmok... :)

tegnap 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!